Sa "Ramdagadam" je pokidao, imao milione pregleda, a onda se povukao: Danas ga ne biste prepoznali

 
 
 ≫ 
  • 1

Mandićev hit na jutjubu pogledalo je više od 40 miliona ljudi i bio je jedan od najslušanijih 2014. godine.

Marko Mandić Marko Mandić, Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

Pevač Marko Mandić 2014. godine je imao jedan od naslušanijih hitova, a onda se povukao sa scene i obećao da će se vratiti, što je i uradio, ali je ovoga puta potpuno drugačiji.

Naime, na Instagram profilu ovog muzičara može se vidi drastična promena njegovog fizičkog izgleda, odnosno prvenstveno stila koji sada "fura".

Nekada je Marko izgledao kao tinejdžer i jedan gradski dečak sa izraženo plavim očima i kratkom "jež" frizurom, dok sada ima stil starijeg i ozbiljnog čoveka koji prati ritam njegove nove muzike.

Mandić je pustio bradu i ima dugu kosu, a na društvenim mrežama je počela da kruži njegova poslednja fotka koju je objavio gde je neprepoznatljiv-

"Šta se desilo Mandiću". "Ma je l' ovo Marko?", "Meni liči na monaha", "Mnogo je lepši ovako", "Ne bih ga na ulici prepoznao" - neki su od komentara.

U međuvremenu, Marko se povukao na neko vreme iz sveta muzike i posvetio se roditeljstvu.

Naime, on je dobio ćerku sa atraktivnom pevačicom Gogom Stanić prošle godine.

- Osećaj ne mogu da opišem, jer nemam sa čim da ga uporedim. Goga Stanić, volim te. Iskra, dobro nam došla, mama i tata su spremni da pokidaju uloge koje su dobili - napisao je tada Mandić

Njegova muzika je sada primetno drugačija u odnosu na onu koju je ranije prezentovao, a kako će proći kod publike, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA