Vasila razbesneli sramni komentari antivakcinaša nakon Zafirove smrti: "Sramote neljudske!"

 
 
 ≫ 
  • 15

Zafir je 5. marta objavio da su se on i njegova supruga vakcinisali protiv korona virusa, a nakon njegove smrti pojedini su u komentarima širili sramne teorije zavere o vakcini

Zafir i Vasil Hadžimanov Foto: ATA Images, Facebook/zafir.hadzimanov

Glumac, pevač i kompozitor Zafir Hadžimanov preminuo je 27. marta od posledica korona virusa, a njegovog sina, poznatog džez muzičara, Vasila Hadžimanova, razbesneli su komentari na Fejsbuku, da je Zafir preminuo jer je primio vakcinu, pa se i sam oglasio.

Naime, Zafir je 5. marta objavio da su se on i njegova supruga vakcinisali protiv korona virusa, a nakon njegove smrti pojedini su u kpmentarima širili sramne teorije zavere o vakcini i pisali da je "vakcina razlog Hadžimanove smrti". To je razbesnelo Vasila koji je istu objavu i sam komentarisao.

"Niste to trebali nipošto uraditi", "Sa vakcinom je jedino smrt neizbežna", "Žao mi je svakog ko se odluči za vakcinu, pre ili kasnije zažaliće svi koji su je primili", bili su neki od komentara ispod Zafirove objave od 5. marta, da se vakcinisao.

Videvši komentare, Vasil je prokomnetarisao pomenutu objaviu ističući da je njegov otac bio težak srčani bolesnik, a obratio se i ljudima, antivalcinašima, koji šire teorije zavere ispod objave.

Svim bolesnicima koji ovde stavljaju sramne komentare poručujem da je moj otac umro od posledica Covid 19 virusa. Kao teški srčani bolesnik posledice virusa nije mogao da izdrži. Vakcinisao se jednom, što da znate bilo šta dalje od vaše guzice, nije dovoljno za zaštitu od ovog strašnog virusa - napisao je Vasil.

- Ukoliko vidim još jedan sličan komentar ovde ili bilo gde, lično ću se postarati da vas nađem i naučim vas pameti kako se ponaša i šta se ne izgovara i ne ispisuje na zidu pokojnika. Sramote neljudske - dodao je Vasil u komentarima.

Podsetimo, Zafir je bio veoma cenjen pesnik i kantautor. Komponovao je mnoge šansone i balade na stihove srpskih i makedonskih pesnika. Borio se za očuvanje i popularisanje starih makedonskih narodnih pesama. Komponovao je i muziku za pozorište, film i tv serije i emisije. Bio je u dugogodišnjem braku sa pevačicom Senkom Veletanlić, a njihov sin Vasil se takođe uspešno bavi muzikom.

Video: Građani iz susednih zemalja masovno došli na vakcinaciju u Beograd: Redovi ispred Belexpo centra

(Teleraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srna

    30. mart 2021 | 20:17

    Nije smeo da primi vakcinu ako je imao srčane tegobe..ne on nego niko ko ima bilo kakvih hroničnih obolenja.....POGUBNE SU PO ŽIVOT DOKAZA KOLIKO VOLITE

  • JS

    30. mart 2021 | 20:36

    Vasile, ne obraćajte pažnju na koje kakve priče. Ima nas, koji ne razmišljamo o razlogu umiranja dragih nam ljudi. Vašeg oca, pamtimo kao neverovatno milog čoveka, umetnika. Ceo život je govorio samo o lepoti, ljubavi, porodici i porodičnim vrednostima. O vama i njegovoj Senki. Čuvajte uspomenu, prenosite svu pažnju i ljubav koju vam je on usadio, na svoja pokoljenja. Te trošite reči i svoju snagu, na nebitne ljude. Čuvajte svoje. Zafir je legenda.

  • Cc

    30. mart 2021 | 19:19

    Dobro su mu i rekli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA