Poslednja emitovana epizoda "Zvezda Granda" snimljena je pre dva meseca bez Milija, a evo i zašto

 
 
 ≫ 
  • 0

Tek sada je poznat pravi razlog izostanka direktora Granda

Aleksandar Milić Mili, Zvezde Granda Aleksandar Milić Mili, Foto: Nikola Tomić

Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je sastavni deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", početkom februara je izostajao sa snimanja pomenutog muzičkog takmičenja jer se sumnjalo da ima korona virus, a sada je u emitovanoj emisiji Saša Popović to i potvrdio.

Naime, Popović je u poslednjoj emisiji koju su snimili pre skoro dva meseca saopštio svima da će on biti taj koji će odlučivati o glasovima kandidata umesto Milija.

- Prošle nedelje se testirao, pozitivan je, radićemo bez njega, kao šesti moraću ja da glasam. Ja ću da budem Mili - rekao je Saša u "Zvezdama Granda".

Podsetimo, Aleksandar Milić Mili (52) u izolaciji je bio zbog korona virusa, pošto je pre toga bio u kontaktu sa osobom za koju je potom saznao da je pozitivna na virus.

Zbog toga se 31. januara, 1. i 2. februara, nije pojavio na snimanju Zvezda Granda, iako mu je test negativan.

- U nedelju se testirao i negativan je, ali se zbog predostrožnosti nije pojavio na ova dva snimanja. Njegov blizak saradnik je pozitivan, Mili je bio sa njim u kontaktu, a iako mu je test negativan, sigurnije je da bude u izolaciji još nekoliko dana - kaže naš izvor.

Ove informacije potvrdio je i Mili, rekavši da se dobro oseća.

- Test je negativan, ja sam super, ali nisam ni juče ni danas došao iz predostrožnosti prema drugima - kazao je kompozitor za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA