Ilda presrećna što će Luka Adžić i njegova partnerka dobiti dete: "Biću baba-tetka!"

 
 
  • 1

- Vrlo sam iznenađena i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama - rekla je Ilda

Ilda Šaulić, promocija pesme Sad me tražiš Foto: ATA images

Pevačica Ilda Šaulić presrećna je što će njen sestrić, fudbaler Luka Adžić i njegova izabranica Aleksandra Ličina uskoro dobiti dete.

Ilda je istakla da se raduje što još jedna devojčica stiže u porodicu, a dodala je da bi i ona volela da ima još dece.

- Ja sam već tetka, ali ću biti baba-tetka. Vrlo sam iznenađena i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre, i Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu - rekla je Ilda u emisiji "Premijera".

- To je sve divno, mi priželjkujemo neke stvari, ali mislim da to Bog odlučuje. Ja sam blagoslovena svojom devojčicom, ali ako bude još prilike vrlo rado bih volela da imam još dece - dodala je Šaulićeva.

Podsetimo, Luka i Aleksandra uživaju u ljubavi već dve godine. Aleksandra voli da pozira i da se fotografiše u bikiniju, kao i u raznim modnim kombinacijama, te je mnogi hvale i da ima sjajan smisao za modu.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    26. mart 2021 | 00:53

    Ne postoji baba-tetka. Ti tetka već jesi Luki a baba ćeš biti njegovom detetu. Neka te Gordana malo nauči o rodbinskim vezama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA