Branislav Lečić se oglasio nakon tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je silovao

 
 
 ≫ 
  • 36

Tužilaštvo nakon njenog saslušanja treba da donese odluku kako će dalje postupati, a Lečić treba da bude pozvan da se izjasni povodom prijave glumice

Branislav Lečić oglasio se nakon informacije da ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Kaže, dok ne dobije "crno na belo" da ga je glumica optužila za takvu stvar, ništa ne može da kaže.

- Ne mogu da imam komentar bez dokaza da je ona to zaista rekla, dok ne dobijem iz Tužilaštva poziv, crno na belo - kazao je kratko Lečić za Telegraf.

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana pojavila se u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

U prisustvu svog advokata rekla je kako ju je navodno silovao glumac Branislav Lečić, navodeći da se to dogodilo pre nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Tužilaštvo nakon njenog saslušanja treba da donese odluku kako će dalje postupati, a Lečić treba da bude pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Podsetimo, Štajnfeld je priznanje da je silovana iznela u filmu koji je radila. Tada je rekla da joj je to učinio "moćnik iz filmske industrije".

Tužilaštvo potvrdilo: Štajnfeld otkrila identitet napasnika

Danijela Štajnfeld je u policiji, u prisustvu zamenika javnog tužioca, otkrila identitet navodnog napasnika, potvrđeno je portalu Telegraf.rs iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela B. L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - rečeno je za Telegraf.rs u Višem javnom tužilaštvu.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    22. mart 2021 | 13:00

    Drago mi je da je najzad skupila hrabrost i nadam se da ce zlocinac debelo platiti! Danijela, srecan oporavak ti zelim i da te vise niko ne povredi!

  • Ja

    22. mart 2021 | 13:26

    100% jeste ,antipatican lik

  • Zoka

    22. mart 2021 | 13:39

    A gde je bila do sada?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA