Takmičarka u haljini iz "druge dimenzije", Karleušinu pesmu otpevala kao niko do sada i oduvala!

 
 
 ≫ 
  • 18

- Sve što je tako drugačije, tako inspirativno i novo, zaslužuje da bude na ovoj sceni. Bravo, Marija! - rekla joj je Jelena

Marija Gruevska Printskrin: TV Prva

U emisiji "Zvezde Granda", koja se emitovala večeras, 20. marta, predstavila se Marija Gruevska koja je svojim talentom, ali i do sada neviđenim stajlingom u takmičenju raspametila žiri.

Marija se predstavila pesmom Tošeta Proeskog "Ko ti to grize obraze", kao i pesmom Jelene Karleuše, "Upravo ostavljena", ali onako kako niko nikad nije - u džez verziji!

Gruevska se na sceni pojavila u neverovatnoj zlatnoj kreciji dizajnera Zlatka Jovanovskog i sa posebnim detaljem na glavi, a njen stajling oduševio je žiri i gledaoce kraj malih ekrana.

- Ja uživo, u životu nikada nisam videla ovakvu visoku modu, kao što vidim večeras na tebi. Ovo se zove visoka moda.... Svaka čast Zlatku, ovo je nešto nesvakidašnje na ovoj sceni, izgledaš kao princeza, pevala si kao iz neke druge dimenzije da si došla, totalno drugačije. Jedan čudan trip koji se nikada nije čuo na ovaj sceni, jedan totalno iščašeni pristup... - rekla joj je Jelena.

- Morala sam to da nagradim, kao i moje kolege, glasom, sve što je tako drugačije, tako inspirativno i novo, zaslužuje da bude na ovoj sceni. Bravo, Marija!  - dodala je Karleuša.

Marija je imala šest glasova, kao i kandidat sa kojim je bila u duelu, a nakon preglasavanja imali su po tri glasa, nakon čega je produkcija donela odluku da Gruevska direktno ide u sledeći krug. Kako je Marija izgledala u emisiji pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a deo nastupa u videu ispod galerije.

Video: Izašla na scenu i otpevala Karleušinu pesmu, ona pala u trans

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    21. mart 2021 | 09:01

    Haljina je ružna i kič.

  • sale

    21. mart 2021 | 07:26

    Hahahh diva pala u trans za svoju pesmu hahahha koja gadura sad kao malo stisala svoju plocu zbog mediakog linca cim se stvari smire opet ce da bude odvratna prema svima

  • Stana

    21. mart 2021 | 07:00

    Zar Karleusa ima pesmu? Mora da je neko urlikanje i dahtanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA