Nema ni godinu dana, a postupcima je osvojio srca javnosti: Ovo su preslatki momenti malog Željka

 
 
 ≫ 
  • 15

Željko je veseo i srećan dečak, a svojim postupcima neretko razneži, oduševili i nasmeje mnoge

Ceca Ražnatović Printskrin: Instagram/cecaraznatovic, Instagram/veljkoraznatovic

Sin Veljka i Bogdane Ražnatović, Željko Ražnatović, nema ni godinu dana, a već je osvojio srca mnogih ljudi na društvenim mrežama.

Željko je jedan veseo i srećan dečak, a njegovi roditelji kao i folk zvezda Ceca Ražnatović, fotografiju ili snimak svog sina i unuka objave na Instagramu. On je nekoliko puta oduševio, nasmejao, ali i raznežio javnost.

Ceca je podelila snimak malog Željka koji grli i ljubi svog brata, inače sina Cecine sestre Lidije, a njegov postupak raznežio je sve, kao i Cecu koja je tada rekla: "Joj, ljubav moja!".

Nedavno je Veljko objavio snimak Željka dok ga Bogdana hrani, a njihov nasldnik je u jednom trenutku podigao ruku, zatim i tri prsta- simbol Srbije, a ponosni tata bio je van sebe zbog postupka svog sina.

Ražnatovićeva je podelila kadrove svog ukuka koji je okružen igračkama, a sve vreme se preslatko i glasno smeje. Kako je raznežio Cecu, tako je raznežio i javnost, pa su mnogi komentarisali da je Željkov smeh raj za uši.

Najmlađi Ražnatović zabavio je svoje bake, Cecu i Danijelu, koja ga je držala u krilima i iz čaše mu davala da pije vodu. Međutim, njenom unuku nije bil zanimljivo da pije, već da se igra i svojim postupcima nasmejao je mnoge.

Takođe, mali Željko je nasmejao sve kada mu je Ceca jednom prilikom preko mobilnog telefona pustila pesmicu za decu, a umesto u "svoj repertoar", koji je posmatrala pevačica, mališan je posmatrao šta se dešava na ekranu televizora.

Podsetimo, Veljko i Bogdana venčali su se 24. novembra 2019. godine, a malog Željka dobili su u junu 2020. godine. Preslatke momente malog Željka kojima je osvojio mnoga srca, pogledajte u galeriji iznad, a kako se mališan smeje pogledajte u videu u nastavku.

Video: Ponosna baka objavila neodoljivi snimak unuka Željka: Ljubav moja vesela

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanka

    20. mart 2021 | 22:25

    Kapacitet na majku i oca 👏 dete ko dete, radi sve sto i ostale bebe

  • Yxx

    20. mart 2021 | 21:51

    Dete ko dete.... Ne razumem

  • .....

    20. mart 2021 | 21:29

    Da je zdrav i lep, ali u ovim teškim vremenima ovo nije prioritet za vestí.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA