Kristijan napušta "Zadrugu" i odlazi iz Srbije: "Ja sam cirkusant, kućna pomoćnica, budala..."

 
 
  • 13

"Meni je smešno da napravim 15.000-20.000 kad sam preko, to mi je norma. Šetam se i uzimam pare samo na ime"

Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivši robijaš, a sada učesnik "Zadruge 4", Kristijan Golubović, izjavio je danas da su mu se smučile sve uloge koje ima u rijalitiju, te da mu dođe da zbog toga napusti imanje u Šimanovcima, ali i Srbiju.

Kristijan je rekao da više neće da bude na usluzi ostalim ukućanima, te da mu je supruga Ivana pred ulazak u rijaliti govorila da mu je bolje da ide u inostranstvo, jer tamo, kako tvrdi, zarađuje više novca.

- Lepo reče Ivana, mani se ćorava posla. Zovu me ljudi u Nemačku, niti mi treba reklama, niti mi treba da o meni pišu. 50 godina imam, proživeo sve, umesto da pravim pare... Meni je smešno da napravim 15.000-20.000 kad sam preko, to mi je norma. Šetam se i uzimam pare samo na ime. Ne, ja hoću da cirkusam... Cirkusant, te kućna pomoćnica. Ja sam budala - kukao je Golubović danas, dok je ispred apartmana Miljane Kulić čistio patike.

Golubović je potom rekao da će to u budućnosti i napraviti, jer nema smisla da se više eksponira na ovakav način i da se, kako kaže, nervira za džabe.

Kristijan je kasnije osuo "paljbu" po Miljani Kulić. Naime, zadrugari su imali zadatak da svako navede najumišljenije osobe u Beloj kući, a Kristijan je prvo naveo Maju Marinković, a potom Miljanu.

- Ja Miljani 15 dana izigravam bebisiterku. Iz nekog sažaljenja... Pokušavam da joj objasnim da nije Bogom dana. Ona kaže: "Šta ja imam, a šta vi imate?". Ovde niste Bogom dani, došli ste da date sebe. Ona kaže: "Ništa mi nisu dali", a ima sve posebno. Šta hoće, da joj titraju? Ima sve uslove tamo, evo, Bogom dana. Gde je ona sada? Pet puta sam je probudio, čistio dvorište, nahranio životinje... Umislila je da je rijaliti-zvezda koju ne mogu da zamene. Donekle je u pravu, takva budala se nikad neće naći. Ali mora da se da ovom šouu. Ne može da se umišlja da je toliko velika - rekao je Golubović.

Video: Kristijan nasrnuo na dečka iz obezbeđenja, javno mu pretio i zakleo se u dete: Skandal u Zadruzi!

(Telegraf.rs)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    20. mart 2021 | 17:51

    A ti si sposoban u p.m.sedi tu gde jesi,bolje ti je nego u zatvoru!

  • Qrta

    20. mart 2021 | 18:26

    U jbt kišni oblak,15-20.000 zaradi na ime šetajući ulicom u Nemačkoj?! Pa to ni Novak Đoković ne može dok ne oznoji dupe. A jos jaća vest da je to izjavio ispred APARTMANA Miljane Kulić.😁 Kakva korona kakve pm. ovde treba nešto jače da udari.

  • mile

    20. mart 2021 | 22:28

    Samo u Srbiji toliki publicitet bivsem robijasu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA