Nada Macanković u razmaku od 5 dana saznala da je pozitivna na koronu i da je trudna

 
 
 ≫ 
  • 0

- Ni doktori nisu znali ništa da kažu jer nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod i trudnoću - ispričala je glumica

Nada Macanković Nada Macanković, Foto: ATA Images

Lepa glumica Nada Macanković podelila je sa javnošću kroz šta je prošla nakon što je saznala da je pozitivna na korona virus, a potom saznala da je u blagoslovenom stanju.

Čekam drugu bebu. Eto, nama je trebalo jako puno da dobijemo prvo dete, skoro pet godina smo se trudili, i tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor, tako je nekako sudbina htela - istakla je Nada.

- Mene je jako iznenadila trudnoća jer se javila u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Uradila sam test na koronu i posle pet dana uradila sam test na trudnoću. I na jednom i na drugom sam bila pozitivna. (smeh) Bilo mi je stresno u početku jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će opstati. Ni doktori nisu znali ništa da kažu jer nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod, na trudnoću. Prva tri meseca sam sve to primala sa rezervom, nisam nikome pričala. Hvala Bogu, sad je sve dobro. Nisam imala neke ozbiljnije simptome, jedino sam malo teže disala. Nisam čak imala ni temperaturu, ništa od tih nekih somptoma - izjavila je glumica u "Među nama" i dodala da se njen sin Milutin raduje što će dobiti brata ili sestru.

- Milutin se jako raduje. On jedva čeka. Dugo je on to želeo i tražio. I mi smo dugo želeli, baš se radujemo! - istakla je.

Inače, Nadin sin je zvezda "Južnog vetra", u kojem je imao ulogu sina Miloša Bikovića.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA