Anastasija Ražnatović "oduvala" hit Tanje Savić: Naježiće vas neverovatna emocija!

 
 
 ≫ 
  • 5

- Prelepa boja glasa i neverovatna emocija - jedan je od komentara

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović oduševila je sve akapela izvedbom pesme "Zlatnik", kolegince Tanje Savić.

Naime, Anastaija se snimila u kućnom izdanju, bez trunke šminke, dok peva Tanjinu pesmu, a snimak je podelila sa svojim pratiocima, na svom Instagram profilu.

Mlada pevačica obradovala je mnoge koji uživaju u njenom specifičnom i prelepom glasu, a sudeći po komentarima, svima se dopada pomenuta pesma u njenom izvođenju, pa su se komplimenti samo nizali.

"Predivan glas", "Preemotivno, svaka čast", "Anastasija bravo!", "Odlično pevaš, uživanje je slušati te", "Prelepa boja glasa i neverovatna emocija", neki su od komentara.

Podsetimo, Ražnatovićeva se nedavno baškarila na Maldivima, gde je dobila preplanuli ten, a kadrovima sa ove egzotične destniacije u punom sjaju pokazala je svoju figuru u bikiniju i različitim pozama.

Kako zvuči Anastasija dok peva Tanjinu pesmu "Zlatnik", pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije u bikiniju sa putovanja pogledajte u galeriji u nastvaku:

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA