Severina: "Slično je razmišljao o neistomišljenicima, Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler..."

 
 
 ≫ 
  • 59

Pevačica izazvala bes javnosti, a onda ušla u raspravu sa pratiocima

Severina Severina Kojić, Foto: ATA Images

Pevačica Severina Kojić ušla je u raspravu sa svojim pratiocima na Instagramu nakon što je objavila seriju fotografija na kojima pozira kao biblijska raspuštenica Salome, koja je tražila glavu Svetog Jovana Krstitelja.

Naime, ona se tokom prepirke sa ljudima koji su se gnušali ovih slika pevačica dotakla i Ratka Mladića, koji je želeo, kako ona tvrdi, da pobije Hrvate kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje.

Sve je počelo kada je Severina čestitala rođendan slikaru i vajaru Dimitriju Popoviću i uz poruku objavila nekoliko fotografija koje su nastale kada su sarađivali.

Ona je tada pozirala sa njegovim umetničkim delima, kao Salome, žena koja se pominje u Novom zavetu i koja je, pošto je Jovan Krstitelj odbijao njenu ljubav, od očuha tražila njegovu glavu u zamenu za ples, a

kada ju je dobila, odnela ju je majci na tanjiru.

Baš tako je pozirala i Severina, sa ljudskom glavom koju je izvajao Popović, ali i sa drugim umetničkim delima ovog slikara.

Time je izazvala bes javnosti, posebno ljudi koji su vernici i koji su joj poručili da je tematika "grozna, morbidna, da treba da se stidi i da je to bogohuljenje".

Severini je izgleda bilo dosadno tokom jučerašnjeg dana, pa je na svaki od 600 komentara ispod fotografije odgovorila ponaosob. Ipak, javnost je razbesnela i kada je spomenula srpskog generala Ratka Mladića, kog je uporedila sa Adolfom Hitlerom.

Nakon što je jedan pratilac rekao "da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili", pevačica se dotakla teme rata.

- Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi - šokirala je Severina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćomi

    6. mart 2021 | 21:43

    More nosi se u Hr i nikad se ne vracaj u Srbiju

  • K4shin

    6. mart 2021 | 21:57

    Dobro pa nisi spomenula Pavelica, Maksa Luburica, Kvaternika itd..

  • Ana

    6. mart 2021 | 22:08

    Idi ti snimi jos neki film i onako te nigde nema..mozda se opet probijes na scenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA