"Mi smo prebogata zemlja, možemo da hranimo pola Evrope": Karić pokazao srpske specijalitete

   ≫ 
  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić / Printskrin/Fejsbuk/bogoljubkaric

Bogoljub Karić odlučio je da svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk pokaže kako se snalazi u kuhinji.

I ovog puta dokazao je da mu posao bilo koje vrste nije stran, a pratioce je iznenadio svojim umećem.

- Evo me kuhinji na svom terenu, u kojoj se odlično snalazim i dosta toga umem dobro i ukusno da spremim. Čovek može da bude biznismen i da se pored toga bavi i drugim zanimanjima, ali mora da zna i da pripremi neko jelo za svoje ukućane i prijatelje. To je posebno zadovoljstvo i uživanje i ništa mi nije teško, posebno kada imamo namirnice iz naše Srbije. To je onda dobitna kombinacija i u tom slučaju nema greške, sve bude preukusno i kvalitetno - započeo je Bogoljub.

- Naša snaha Slavica nam je poslala iz Orašca pršutu i pečenicu koju je naš Stefan pravio, po receptu svoga oca Sretena. Sir je iz naše predivne Sjenice i koji je bolji od bilo kog na svetu, samo mi još nismo poradili na marketingu i prezentovanju takvog blaga celom svetu. Naši domaći proizvodi su uvek na našim trpezama gde god da živimo i naši prijatelji i poznanici se uvek iznova oduševljavaju kvalitetom i ukusom - napisao je Karić i dodao:

- Zato tvrdim da smo prebogata zemlja i da možemo pola Evrope da hranimo kvalitetnom i prvoklasnom hranom, bez hemije, GMO i ostalih otrova koje nam plasiraju. Dakle, kupujte i jedite domaću srpsku hranu, jer je najbolja i najzdravija. Uživajte u našim specijalitetima, jer Srbija je naše blago, a hrana je samo jedna od stvari kojoj se svi narodi iz celog sveta dive i u njoj uživaju.

Kako se Bogoljub snalazi u kuhinji, pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Elena objavila do sada nikad viđeni snimak : "Sedam ujutru, 2018. godina, Laća i ja..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA