Uhvaćena u kopiranju: Jovana Jeremić oštro o udatim ženama, a evo kako je na tu temu pričala JK

 
 
  • 22

- Čekaj, na šta to liči, ostane u drugom stanju, postane trokrilni šifonjer posle porođaja i misli da će muž da je voli - rekla je Jovana

Jelena Karleuša, Jovana Jeremić Jelena Karleuša, Jovana Jeremić, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Voditeljka TV Hepi Jovana Jeremić neretko je zbog svojih intervjua hit na društvenim mrežama, a njeni nesvakidašnji stavovi i izjave nikada ne prođu nezapaženo. Tako je bilo i kada je pričala o ženama koje ne vode računa o sebi u braku, ali ovog puta je podbacila, barem kada je originalnost u pitanju.

Naime, Jovana je u jednoj emisiji veoma kritikovala žene koje nakon porođaja ne skinu višak kilograma.

- Čekaj, na šta to liči, ostane u drugom stanju, postane trokrilni šifonjer posle porođaja i misli da će muž da je voli. Pa neće, varaće vas muž ako tako izgledate - rekla je Jovana.

Potom je ispričala kako se ona ponaša u braku.

- Znao je da ja neću da mu kuvam supu, da ja ne volim da čistim po kući, da sam ja žena biznismen i da ja novac zarađujem od svoje inteligencije, od svog novinarstva i naravno od svog fizičkog izgleda. Ja moram dobro da izgledam jer ja reprezentujem jedan novi stil kod nas u Srbiji - rekla je, između ostalog, voditeljka.

Tri meseca ranije, pop diva Jelena Karleuša pričala je o istim temama u emisiji "Zvezde Granda", gde je rekla:

Žene na Balkanu, kada se porode, tako se raskrave, tako se raz*uziče... Zato muškarci varaju. Zato što oženi jednu, a posle porođaja dobije nešto totalno drugo - rekla je Karleuša u studiju i dodala:

- Ne kuvam, ne peglam. Imam žene koje to rade. Moj posao, koji meni donosi lovu, je da budem seks bomba - rekla je Karleuša.

Inače, Jovana je veliki poštovalac Jeleninog lika i dela, te neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje snimke na kojima igra i peva uz divine pesme.

Nedavno je društvene mreže preplavio Jovanin performans, a u pitanju je njena plesna tačka uz Jeleninu pesmu "La bomba". Pojavile su se i brojne montaže, a snimak je postao hit.

Video: JK kao Harley Quinn sa oblinama: Diva došla na Grand kao superherojka

(Telegraf.rs)

Video: Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana nakon razvoda: Otkrila šta je sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko Pantić

    7. februar 2021 | 19:14

    Pa vidim kako su obe prošle sa svojim "stavovima". Jednu muž vara na sve strane. Džaba što je "seks bomba" (samo u svojoj glavi) kad se izobličila od silikona i botoksa. Druga, psihijatrijsku slučaj. Jednom sam gledao emisiju koju je ona vodila i prestravio se. Nisam psiholog ni psihijatar ali ona nije sama u glavi. Shvatite, žene, vreme ne može niko zaustaviti. Najbolja je žena koja je u glavi zdrava, svom mužu prijatelj i deci podrška. Koja ne čini drugima što ne želi da drugi njoj čine. Pa makar i 100 kila imala! Više ću poštovati takvu nego neku spečenu koja je pakosna i zla. Dobra žena je bolja nego dobra zemlja. To mi je uvek govorio moj deda. A ove sve silikonjare osim plastike pune i zlobe. Idi, begaj, bestraga im glava obema! Glupe ko točkovi!

  • Joka

    7. februar 2021 | 18:07

    Jesu li muskarci bozanstva, pa mi moramo svim silma da se trudimo da im udovoljimo? Oni mogu da puste stomak, da se otrombolje, da ocelave, da izgube zube, sta ima veze, vazno je da mi u pedesetoj imamo liniju klinke i tone botoksa u faci! Ako mog muza uz mene drzi samo moj izgled, neka se nosi!!!

  • Licemerka

    7. februar 2021 | 13:20

    Dve jezičare koje je mučno slušati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA