Karleuša kao zavodljiva zebra providnim brushalterom napravila pometnju na snimanju

 
 
 ≫ 
  • 67

Lanac brenda "Versaće" težak sigurno više od jednog kilograma krasio je njen vrat, dok je na glavi imala modernu maramu vezanu u čvor

Pop diva Jelena Karleuša danas se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" u famoznom izdanju.

Kao i uvek, njen dolazak privukao je najveću pažnju svih prisutnih, a diva je i ovog puta opravdala status modne ikone.

Jelena je obukla izazovni komplet koji čine pantalone i sako u printu zebra, dok je stajling upotpunila asesoarima. Iako je kombinacija prilično svedena, s obzirom na stil na koji nas je JK već navikla, detalja na njoj je mnogo, te je teško odlučiti se šta prvo privlači pažnju.

Lanac brenda "Versaće" težak sigurno više od jednog kilograma krasio je njen vrat, dok je na glavi imala modernu maramu vezanu u čvor.

Torba je pratila stajling koji je izabrala, a ono što je pripadnicima jačeg pola svakako bilo najupečatljivije, jeste providni brushalter ispod sakoa.

JK je zagolicala maštu crnim bushalterom od čipke ispod kojeg se potpuno provide grudi, dok ih sako samo donekle prikriva, te mnogi nisu skidali oči s dive koja je ponosno ušetala u studio.

Kakav je utisak na vas ostavio ovaj stajling, napišite nam u komentarima.

Video: JK kao Harley Quinn sa oblinama: Diva došla na Grand kao superherojka

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фиона

    3. februar 2021 | 17:54

    Ја сам мислила да ,,имати стила" значи наћи праву меру, изгледати одмерено а своје, нагласити женственост не прелазећи никада у вулгарност! Госпођа увек изгледа као порно глумица, што мање гардеробе, да се.пре скине! Ако је то СТИЛ, онда смо отишли у ...

  • Albanac

    3. februar 2021 | 18:46

    Molimo vas samo danas ne gnjavite narod sa ovom pllastikom.Ceo dan ne mogu da se smirim sa smrscu u tamisu i bogami i mi albanci iskreno zalimo za mlad zivot a vi postavljate kontra sve sto deca treba da citaju.

  • Zis

    3. februar 2021 | 19:24

    Prestacu da citam vas list zbog ove zene ,stvarno ste preterali .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA