Komentari

  • Bube

    6. januar 2021 | 22:29

    Od čega je ta riba kad se priprema nekoliko sati? Svako ko je spremao ribu zna da je dovoljno 15-20 min ma koliko veliki komad bio. Njoj bi za prase trebalo 2 dana 🤣

    • 7. januar 2021 | 10:04

      Rooko

      @Bube

      Radi se o susenom bakalaru,koji se sprema tako da se izlomi na parcad,zatim potopi nekoliko sati u vrucoj vodi ,potom se iscisti od kostiju i kuva se brudet,corba.

  • Sećam se

    6. januar 2021 | 20:19

    Kad je ova gospođa bila prijatna oku i dopadljiva,njenih lepih pesama i nastupa.Sad je to pluskvamperfekat. Ne ide da u 70 i kusur izgledaš kao precvala starleta a imaš i pesme i karijeru.

  • Marko Predator

    6. januar 2021 | 17:35

    Neda lutka😍

  • Miloš

    6. januar 2021 | 16:41

    Boze ja mislio da je bakalar neki kuvar iz Norveske. Hvala ti Nedo sto mi otvori oči. Mi znamo samo za oslica. 🤣

  • Živa

    6. januar 2021 | 15:54

    Pokvariste mi dan prikazom te individue.

  • e ovako

    6. januar 2021 | 14:24

    Bitno da je kukala za pomoc drzave a ovamo bakalar iz Norveske. Da li doticna placa porez u nasoj zemlji?

  • Qwer

    6. januar 2021 | 14:21

    A ja, majke mi mile, mislio da si ti pripremila oslića. Kakav bakalar, oslić je riba za sirotinju.

  • QQQ

    6. januar 2021 | 13:42

    Da nije kupljeno od pomoći države.Sram te bilo a ovamo kukaš i plačeš da si ugrožena.

  • Knindža

    6. januar 2021 | 13:27

    Super Nedo,mi isto spremamo suvi bakalar🤤.Srećan Badnji dan svim Srbima bez razlike na veroispovest!🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA