"Bakalar iz Norveške spremam satima": Neda Ukraden Badnji dan proslavlja bogatom trpezom
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bube
Od čega je ta riba kad se priprema nekoliko sati? Svako ko je spremao ribu zna da je dovoljno 15-20 min ma koliko veliki komad bio. Njoj bi za prase trebalo 2 dana 🤣
Sećam se
Kad je ova gospođa bila prijatna oku i dopadljiva,njenih lepih pesama i nastupa.Sad je to pluskvamperfekat. Ne ide da u 70 i kusur izgledaš kao precvala starleta a imaš i pesme i karijeru.
Marko Predator
Neda lutka😍