Lepa Srpkinja progovorila o tegobama u trudnoći: Nemam svoje ruke ni prste, jedva ulazim u cipele...

 
 
  • 2

Ivana će se poroditi u Beogradu, u januaru 2021. godine

Ivana Korab Ivana Korab, Foto: Instagram/ivanakorab

Manekenka Ivana Korab mesecima je krila da je u drugom stanju, te je o tome tek nedavno javno progovorila, a sad je otkrila sa kakvim se tegobama susreće u trudnoći.

Ivana je pozirala u kratkoj suknji sa dubokim strukom, košulji i čizmama sa visokom štiklom, jednom rukom držeći se za trudnički stomak, dok je drugom držala balone.

- U životu ti je onako kako sebi namestiš da ti bude. Šake i stopala su mi kao da sam od komšije uzela, protok krvi mi je stao jer jedva ulazim u svoje cipele... - napisala je Ivana i dodala:

- Nakit ne mogu da nosim jer više nemam svoje ruke ni prste, čarape su mi presekle stomak i piški mi se na svakih 20 minuta... To je ono što se ne vidi na slici, ali ono što sija sa slike je moj osmeh i sreća koja pored svih tih malih tegoba isijava!

Podsetimo, Ivanu su nedavno razbesneli komnetari da je u vezi sa oženjenim, pa je otkrila da njen prartner jeste oženjen, ali sa njom, i to dve godine.

Inače, manekenka je dugo živela i radila u Los Anđelesu, a pre nekoliko meseci se vratila u Srbiju. Ona će se uskoro poroditi u Beogradu, u januaru 2021. godine.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😲

    21. decembar 2020 | 15:28

    Dušo sini te štikletine. I druge trudnice imaju iste simptome. Ja sam otišla na porođaj u čizmama 4 broja većih od mog broja porodila splasla i teraj dalje

  • Boža zemunac

    21. decembar 2020 | 15:53

    Skini štikle sestro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA