Žika je došao na hit ideju, Popović mu je rekao da "nije normalan"- sad je to naš najpopularniji šou

 
 
  • 1

Jakšić je živeo u Nemačkoj kada je osmislio novi format

Nikad nije kasno Foto: ATA Images

Producent i autor emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić nekada je živeo u Nemačkoj, a malo ko zna da je muzičko takmičenje "Zvezde Granda" zapravo njegova ideja.

Jakšić je nekada bio i član benda "Ritam srca", a za pet godina koliko su bili na javnoj sceni, snimili su četiri albuma i napravili hitove koji se i danas pevaju na proslavama.

Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Žika je završio pedagošku školu. Jakšić je živeo u Nemačkoj i tada je osmislio "Zvezde Granda", format koji je iznedrio brojne pevače.

Na ideju je došao kada je u Nemačkoj gledao šou programe i shvatio šta je potrebno za uspešan šou. Međutim, jedna angedota prati nastanak najpopularnijeg domaćeg muzičkog takmičenja - kada je prvi put Saši Popoviću predstavio svoju ideju on mu je navodno rekao "da nije normalan".

Podsetimo, Žika ima dva sina Andriju i Dušana. Andriju dobio je iz braka sa Snežanom, dok je Dušana dobio pre šest godina u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović.

Žikin stariji sin živi u Nemačkoj gde je svojevremeno i Žika živeo. On nije zainteresovan za estradu, Andrija je enolog i to najmlađi u u Nemačkoj.

Video: Žika Jakšić skromno: Tridesetak godina sam se bavio muzikom, a nisam postao zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kota

    20. decembar 2020 | 15:56

    Sve to prvi su osmislili I uspjesno radili krajem devedesetih godina KSC Ilidja.Projekat se zvao Djeca pjevaju hitove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA