"Nemojte da me smarate, kriva je i ona!": Gastoz se oglasio nakon privođenja u Parovima, krivi bivšu

 
 
 ≫ 
  • 5

Pored Nenada, juče su iz "Parova" bili privedeni i Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić

MAC 2020 Nenad Marinković Gastoz, Foto: Nikola Tomić

Nenad Marinković Gastoz jedan je od šestoro učesnika "Parova" koji su juče privedeni i koji su u policijskoj stanici u Zemunu dali iskaze zbog agresivnog ponašnja u rijalitiju "Hepi" televizije. On se nakon toga oglasio na svom Instagram profilu.

Gastoz je naveo da se oseća dobro, a zatim je pomenuo svoju devojku Naidu, koja je takođe učesnica "Parova", a koja je ostala sa ostalim učesnicima u vili.

- Nemojte da me smarate sad da branim Naidu, ona je kriva kao i ostali - počeo je Gastoz, a šta je sve rekao pogledajte u videu iznad.

Podsetimo, pored Gastoza, juče su iz "Parova" bili privedeni i Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić. Oni su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, nezadovoljni uslovima u rijalitiju, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije "Hepi".

Gastoz je, baš kao i ostali koji su sinoć dali iskaz u policiji, krivio produkciju sve vreme i govorio da ima pravo na uslove koje zahtevaju.

Televizija je podnela prijave protiv učesnika koji su bili agresivni, a zbog kršenja pravila, primenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, potražuju velike novčane iznose.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju

    13. decembar 2020 | 11:58

    Cuj produkcija pozvala policiju.Sto policija ne pita produkciju sta je ocekivala kada je pokupila sav šljam ovog drustva,sta je produkcija ocekivala od narkomana,lopova,prostitutki,robijaša...? Da li je moguće da ljudi iz produkcije ovom narodu emituju 24h,zivote propalih ljudi,koji su dno,dna ovog druśtva???

  • Zverko

    13. decembar 2020 | 13:50

    Sad te njihove pare koje su trebali da dobiju uplatite za lecenje nekog deteta

  • Janko

    13. decembar 2020 | 12:21

    @Sju Bravo za komentar. Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA