Unuk Bogoljuba Karića proslavio 10. rođendan: "Ne mogu da verujem da je tako brzo prošla decenija"

 
 
 ≫ 
  • 0

- Gde god da se moja Mara i ja nalazimo uvek smo spremni da im ulepšamo slavlje i pokažemo koliko su nam važni - poručio je Bogoljub

Bogoljub Karić Bogoljub Karić, Foto: ATA Images

Velika porodica - česta slavlja!

Tako je u porodici Bogoljuba Karića gde svakog meseca ima nekoliko povoda za veselje, a 15. novembra slavio se rođendan malog Lazara.

- Dragi moji, našem unuku Lazaru je 10-i rođendan. Iskreno ne mogu da verujem da je tako brzo prošla jedna decenija od kada se rodio. Za njega je to veoma važan datum, jer postaje tinejdžer i u odnosu na mlađu braću i sestre odvaja se interesovanjima i željama.

- Njegovi roditelji, naša ćerka Neda i zet Dejan, mnogo polažu na pravilno vaspitanje i obrazivanje svoje dece. Interesuju ga sve tehnološke novotarije, kao i svu decu, ali iznad svega, to moram da naglasim, obožava životinje.

- Ove godine na rođendanskoj proslavi je bez svojih drugara zbog bezbednosti. Srećom, tu su njegova braća i sestre i to je sasvim dovoljno društvo za ludu žurku. Kada imate ovako veliku porodicu proslave su česte, a mi se trudimo da svakom od njih pružimo istu pažnju i pokažemo ljubav. Da se niko od njih ne oseti manje vrednim i voljenim.

- Gde god da se moja Mara i ja nalazimo uvek smo spremni da im ulepšamo slavlje i pokažemo koliko su nam važni. Dragi naš Lazare želimo ti samo sreću i radost u životu! Na mnogaja ljeta...Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - poručio je biznismen.

Video: Bogata srpska naslednica se porodila u Dubaiju: Rodio se Bogoljub Džunior Karić!

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zagrmela u Podgorici: Prozirna haljina i telo boginje, a kad je sišla sa bine...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA