"Toma me je tukao trudnu na slavi, lekar mi je rekao da mogu da umrem": Nadeždina jeziva ispovest

 
 
 ≫ 
  • 19

- Legla da spavam pored njega i rekla mu "Mrš u pi*** materinu" i on mi je zbog njegove mame lupio dva šamara - rekla je Biljićeva

Nadežda Biljić u emotivnoj ispovesti za Telegraf JETSET otkrila je kakvo je nasilje doživela od Tomislava Tome Panića, pre nego što je ušao u rijaliti.

Osim toga, bez dlake na jeziku prkomentarisala je odnos njega i Paule, a njen plan za ulazak u Zadrugu Tomu će sigurno veoma iznenaditi.

  • Toma je nedavno izjavio da si situaciju kada te je tukao u petom mesecu trudnoće iskoristila da bi promovisala novu pesmu.

- Ne znam šta da odgovorim na to, budalaština. Čovek više ne zna šta priča. Sad ću ja da objasnim šta je bilo. Mi smo ostali bez novca i meni je frižider bio prazan, a stomak sve veći i veći. Ta ista njegova majka je prala ruke od nas. Moja majka je slala ručkove, da bi mi imali šta da jedemo. Onda sam ja okrenula jednu prijateljicu da nam pomogne i ona nam je pomogla finansijski i zvala nas da dođemo kod njih za Božić. Mi smo otišli na Badnje veče i Božić kod njih. Oni uvek prave žurke, a njihov prijatelj je pevač Saša Katančić, koji je prijatelj naše kuće, prvenstveno mog oca, i on je to znao.

- Onda je došla njihova krsna slava, 20. januara, on se baš lepo uroljao i počeo da me napada kako se ja gledam sa jednim čovekom, a ja cele večeri nisam mogla da dignem glavu od sramote, jer je otimao mikrofon i pravio probleme. Mi smo otišli gore, ja sam uzela naše štene u ruke, legla da spavam pored njega i rekla mu "Mrš u pi*** materinu" i on mi je zbog njegove mame lupio dva šamara. Ja sam sišla niz stepenice, znači to se sve dešava u tuđoj kući na krsnoj slavi. I on je sišao mrtav pijan i tu su bili sinovi te žene i njihov najbolji drugar, za kojeg me je napao i pred njima rekao: "Mene ne interesujete ni ti ni to dete, ja već imam jedno dete u Kini" i ponovo me je udario.

- I onda je dobio batine i izleteo iz kuće. Mi smo se posle toga čuli i ja sam mu i to oprostila, pa je došao ovde kod nas. Zakleo se da me nikada više neće udariti i da je napravio u svojoj glavi prioritete, a po njegovoj priči prioritet smo bili dete i ja.

  • Ti si njemu više puta oprostila nasilje, kako se to odrazilo na tvoju trudnoću? Oba puta si bila trudna kada te je tukao, a pričamo o situacijama koje si javno priznala.

- Pričala sam kako se desio porođaj. To su sve posledice i to mi je rekla doktorka. I onda će on meni da priča da je dobar otac i da voli svoje dete.

  • Kako se ti sada osećaš psihički? Mnogo puta si krivila sebe za nasilje koje si doživela.

- Pa jesam, nije on kriv, ja sam kriva što sam to dozvolila i što sam opraštala. Tražila sam pomoć i idem i dalje kod psihijatra da izlečimo tu fobiju. Ja sam dobila strah od svega i svih i sama ne smeme nigde da mrdnem jer imam strah od samoće, da me neko ne napadne i da mi se nešto ne desi. To su ozbiljne stvari i Toma nije prva osoba od koje sam doživela nasilje, prosto je eskaliralo. Ja moram da naučim da prekinem da imam pogrešne izbore muškaraca, jer se to odražava i na mene, i na moju porodicu, dete i sutra možda na neko drugo dete, ako budem imala sa nekim drugim čovekom. Sigurna sam da nikada Tomi neću oprostiti ni jednu stvar.

  • Ti si završila nedavno u bolnici, zbog čega?

- Zbog hipoglikemične kome. Zbog svega što se desilo, stresa, pala sam ocu na ruke na ulici, dok sam njemu (Tomi) kupovala zimske stvari koje mu još nisu dostavili. Videla sam da se ljubio sa Paulom i Aleksandrom, tojest videla sam posle, kada sam odnela stvari u Šimanovce, ljudi su mi se smejali. Majka nije smela da mi kaže i onda smo otišli ponovo u Beograd da nešto završimo i kada sam to videla, doživela sam nervni slom. Izašla sam na ulicu, otac je krenuo za mnom, ja sam pala i više se ničega ne sećam.

  • Kakvo ti je sada zdravstveno stanje?

- Nikakvo. Katastrofa su mi rezultati, već počinje problem sa jetrom, a ja sam već imala trovanje brufenom, sirupom, pre 20 godina i da sam mesec dana ležala na Institutu za majku i dete. Lekar mi je rekao ako se još jednom to desi, da mogu da umrem. Ja ću se boriti za sovje dete, otići ću da se iskontrolišem, ako treba ležaću u bolnici, ali neću od sebe  a pravim žrtvu. U stvari, ja jesam žrtva, same sebe, zato što sam sebi dozvolila da dovedem sebe u takvu situaciju.

  • Kada sve rezimiraš, šta je ono što te najviše povredi, zbog čega ne možeš da ne zaplačeš i danas, što te najviše tišti?

- Što nije ispao čovek i što nije rekao: "Slušaj, nemam više emocija prema tebi, ja ulazim u Zadrugu, eto, zaradiću novac za vas dvoje i dogovaraćemo se oko deteta". Samo to, što je uradio ovo na ovakav način, meni, koja to uopšte nisam zaslužila. Ja znam da će on da se kaje i da on mene voli, ali ta ljubav je bolesna s njegove strane i to nikada neće moći da uspe.

  • Šta ne možeš Tomi da oprostiš?

- To što je dozvolio ženi sa kojom ima seksualni odnos da ustane i da kaže o majci njegovog deteta da je ku*va.

  • Šta misliš o Pauli Hublin?

- Mislim da je jedna pametna žena koja je rešila da zavrti celu priču oko sebe i da pokaže muškarcima da ne mogu da se igraju sa ženama tako lako. Ne mislim da je loš čovek, mislim da je samo jako dobar glumac i da zna koja je njega uloga u rijalitiju. To joj ide jako dobro.

  • Kako ti deluje veza Paule i Frana?

- Dogovor. Oni se obožavaju, ali oni očigledno tako funkcionišu napolju, varaju se tako povremeno, a onda se pomire kao da ništa nije bilo.

  • A Paulin odnos sa Tomom?

- Njeno priznanje da je rekla Milu (Milomir Ćuković) da će ga osvetiti. Ja znam celu priču, Milo je ispričao Pauli da mu je Toma skinuo ribu za Novu godinu i ona mu se zaklela da će ga osvetiti.

  • Misliš da je ona sve ciljano radila, ne mareći za to što Toma ima tebe i dete?

- Da, ne mareći za to. Što je i logično. Ako ti ne mariš, zašto bih ja marila. Kako mogu ja da krivim ženu, ona je slobodna, može da radi šta hoće, ti imaš ženu i dete. Zašto ona ne bi ustala i rekla da sam ja ku*va, ako moj muž i otac mog deteta kaže za mene da sam ku*va. I danas mi ljubomoriše da ja još uvek volim Mikija, što nema veze s mozgom. I ti čoveku koji je mene tukao štakama daješ paklu cigareta... O čemu mi dalje da pričamo. Ispao je majmun.

  • Paula je na kraju izigrala Tomu. Da li pratiš dešavanja?

- Pratim, šta ću mu ja. E, to je karma. Pošto je rekla Paula da se meni vraća karma, na osnovu neke njegove priče, evo ja sada kažem, ovo što se dešava sa Tomom i Paulom, ovo se zove karma.

  • On je obelodanio za crnim stolom da su imali seksualni odnos. Nije da to gledaoci nisu videli, ali je ipak on to javno rekao, zbog čega?

- Povređena muška sujeta. Ja sam zbog tebe ostavio ženu i dete, a ti od mene napravila majmuna.

  • Rekao je neke stvari Pauli nakon seksualnog odnosa, da li te je to iznenadilo?

- Ništa me ne iznenađuje. Što? Pa i sa mnom je imao seks, pa mi napravio dete nakon rijalitija. On izgleda ide od rijalitija do rijalitija i pravi decu. Što, da neće da uđe u "Zadrugu 5" sa Paulom i detetom u apartman?

  • Misliš da bi napravio Pauli dete?

- Pa mislim da je to rekao samo da bi mene povredio. Ja Tomu kako znam diše, ovo je Tomina osveta meni zato što sam ga javno ostavila. Nema tu nikakvih emocija ni prema Pauli, ni prema Dragani.

  • Da li bi ti ušla u Zadrugu za veliki honorar ili neke sjajne uslove?

- Nikad u životu. Ušla bih na deset minuta da kažem Tomi neke stvari, jer meni je preče moje dete i moje zdravlje od gledanosti. Neću vam reći šta ću da mu kažem, gledaćete, nadam se.

Video: Ekskluzivno: Nadežda Biljić otkrila najmračnije detalje odnosa s Tomom, a kad čujete šta planira...

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    17. novembar 2020 | 13:41

    Bio te, a ti ostala sa njim? Imas podrsku da ostavis takvog nasilnika, a ti mu se opet vratis. Mozda je ruzno sto ovo kazem kao zensko, ali tacno postoje zene koje traze takve likove. Da li su slabe, pa ih ti predatori lako pronadju, ne znam, ali ovo je zalosno.

  • Doktor

    17. novembar 2020 | 12:57

    Žao mi je ali ova žena mora da se leči na psihijatriji.

  • Smokvica

    17. novembar 2020 | 13:06

    Leci se Nadezda.Podhitno.Prastas batine?Boze gospode....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA