Kakvu decu ima Milka Forcan! Ćerka neviđena lepotica, sin šmeker, a oboje vrhunski obrazovani

 
 ≫ 
  • 5

"Kakvu decu Milka ima! Ne zna se ko je lepši", "On izgleda kao sa postera, kao neki američki glumac ", samo su neki od komentara Milkinih pratilaca koji se dive Filipu i Jovani

Milka Forcan Milka Forcan, Foto: Instagram/milkaforcan

Milka Forcan (51) godinama je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena na biznis sceni Srbije, a poslednjih godina povukla se iz javnosti i najviše vremena provodi sa svojom porodicom.

Ova lepa i uspešna žena je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje fotografije svojih naslednika - ćerke Jovane i sina Filipa, koji se nikada nisu eksponirali u javnosti. Međutim, Milka i te kako ima čime da se pohvali, jer su joj deca uspešna i prelepa.

Jovana Forcan lepotu je nasledila od majke, a zbog Milkinog mladolikog izgleda mnogi komentarišu da izgledaju kao da su sestre.

Ćerka Milke Forcan je završila nemačku školu, a potom i studije, i živela i radila u Ženevi u švajcarskoj banci. Nakon toga, neko vreme je provela u Beogradu, nakon čega je upisala master studije u inostranstvu.

Mlada Jovana lepotom u potpunosti parira majci, a mnogo važnije je da je pokazala da planira da i u karijeri prati majku. Milka se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je Jovana sama osnovala svoj brend, a ekskluzivnu garderobu prodaje u Beogradu i Londonu.

Ponosna majka priznala je da joj nije bilo lako kad je ćerka sa 18 godina otišla iz porodičnog doma jer se brinula da li će se Jovana uklopiti u novu sredinu i kako će se sama snaći na studijama.

- Time što je u roku završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je ponosna Milka Forcan.

Kada je u Beogradu, Jovana obožava da svaki slobodan trenutak provodi u opuštanju i uživanju. Takođe, sa prijateljima često otputuje na neku od egzotičnih destinacija, a fotografije sa istih deli na Instagramu.

Kako izgledaju Milkina deca, pogledajte u galeriji:

Sin Filip Forcan pobrao je ništa manje komplimenata od prelepe sestre na društvenoj mreži Instagram.

"Kakvu decu Milka ima! Ne zna se ko je lepši", "On izgleda kao sa postera, kao neki američki glumac ", samo su neki od komentara Milkinih pratilaca koji se dive Filipu i Jovani.

Sudeći po Milkinom Instagramu, Filip je pošao sestrinim stopama, te je studije započeo u Nemačkoj.

- Kad slika govori više od bilo kog opisa. Studentski život, Minhen - napisala je Milka u opisu fotografije sa mezimcem Filipom, uslikanoj upravo u Minhenu.

Video: Vreli Darin snimak iz hotelske sobe

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccccc

    17. novembar 2020 | 12:54

    Što ga narod zna pretjerati....obična djeca, ni po čemu se ne izdvajaju od ostalih ( mislim na izgled).Neka su oni živi i zdravi.

  • Cvećka

    17. novembar 2020 | 13:45

    Lepa porodica. Baš volim kad vidim naše uspešne, otmene porodice, lepi, plavi, imaju, nadam se, fin život-zašto da ne?! Samo treba da gledamo tuče, ubistva, polusvet, ljubomorne, lude, nepismene, ograničene, sirotinju, jad i bedu! Muka mi je više od toga! Srbija je divna zemlja i ima lepe i pametne ljude, nisu svi iz "crne hronike" i krimi-miljea.

  • Dejan

    17. novembar 2020 | 12:50

    Beda i sirotinja... Da dodam, na nemačkom jeziku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA