Đanijeva ispovest: O trenutku kada je uhvaćen u prevari, zbog jedne stvari ga je Šaban kritikovao

 
 ≫ 
  • 5

- Bilo, prošlo. Bilo je, ne ponovilo se. Kajem se, naravno da se kajem, ali pijana glava, šta ćeš - rekao je pevač

Radiša Trajković Đani Radiša Trajković Đani Foto: Nikola Tomić

Radiša Trajković Đani je gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" otvorio dušu, a u svojoj ispovesti dotakao se različitih trenutaka u životu.

On je naveo da mu je detinjstvo na Kosovu bilo prelepo.

- Niko nije bio žedan i gladan, živeo sam u skromnoj porodici, pored Prištine, ćale je vozio autobus, majka u prodavnici, imali smo baštu, stoku, čuvao sam i ovce... Sad je ova korona, ne zarađuje se, ali nije strašno. Na Kosovu mi je bilo najgore kad je trebalo da čuvam ovce, to je bilo srećno detinjstvo, igrao sam fudbal, klikere. Svi igraju fudbal, a ja moram da čuvam kozu, a baba gleda da li se koza najela, ja je naguram u detelinu kod komšije, najede se za dva minuta. Imalo je svega, baba je kuvala, baba je postila sredu i petak, tako da je tim danima uvek bio pasulj. Najveća lekcija je bila da budem pošten i čestit. Meni je porodica muzikalna, stric svirao harmoniku, tetka pevala, ja sam kao mlad počeo, sedmi razred. Svaki dan sam putovao da učim od strica da sviram harmoniku, a nisam voleo da sviram. Kao klinac sa 17 godina otišao sam za Švajcarsku. Goca Lazarević me je čula kako pevam na neki ispraćaj i ona me je povela za Švajcarsku. Ja volim moje Kosovo, ali želeo sam da odem jer da sam ostao dole ne bih ništa napravio. U Švici sam bio šest meseci, osetio drugu državu, drugi svet, garderobu... Onda sam otišao u Frankfurt '96. godine - naveo je Đani, a prenosi Pink.rs.

Onda je otkrio kako je upoznato svoju suprugu Slađu.

- Slađu sam upoznao u Prištini, dugo se mi znamo. Jeste, Slađa se bavila pevanjem. Pre neko veče je Jana komentarisala kako je Slađa pevala, da su se svi okretali za njom. Ja nikad u životu nisam sumnjao u Slađu, najviše je volim, da nije nje ko zna gde bi bio, žena je stub kuće. Kad se Miloš rodio, dođu mi drugovi, a ona vidi sve, muškarci misle da su svi drugovi i braća, a žena je sve u pravu. U svakom braku ima trzavica, ali Slađa i ja nikad se nije desilo da dan jedan ne pričamo - rekao je Đani.

Slađa je jednom Đanija uhvatila u prevari.

- Bilo, prošlo. Bilo je, ne ponovilo se. Kajem se, naravno da se kajem, ali pijana glava, šta ćeš. Nije mi bilo svejedno. Zvao sam Miloše da me spašava. Ne ponovilo se, ne varajte svoje žene. Svako bi poželeo da ima takvu ženu - rekao je pevač i naveo da se nikada nije kockao, te da nikome nije dužan.

Zbog jedne stvari ga je legendarni Šaban Šaulić kritikovao.

- Bio sam u bolnici zbog tog prokletog alkohola, dva puta sam imao upalu pankreasa. Šaban me je kritikovao. Ja sam tad pio samo žestinu - rekao je Đani.

Video: Đani na slavlju za 10 sekundi zaradio 1.200 evra

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    15. novembar 2020 | 20:34

    Svi su se okretali za Sladjom. Ovako nesta nisam skoro cuo.

  • ma

    15. novembar 2020 | 19:51

    Da da ti nam pricaj o postenju!!! Molim te nastavi .... 🙄🙄🙄

  • kebin mali

    15. novembar 2020 | 20:05

    Ako si gladan Đani brate pređi preko puta, komšije smo. Ima da paseš kao ona koza - kod komšije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA