Glumica i dizajnerka imaju mnogo sličnosti: Malo ko zna da su Sloboda i Elena sestre

 
 
  • 2

Sloboda i Karićeva ne vole da se preterano eksponiraju u javnosti, pa se trude da svoj privatan život sačuvaju daleko od medija

Elena Karić, Sloboda Mićalović Foto: Instagram/elena.karamankaric, ATA Images

Srpska glumica Sloboda Mićalović u bliskom je srodstvu sa dizajnerkom nameštaja Elenom Karaman Karić, o čemu nisu mnogo pričale u javnosti, te malo ko zna da su sestre.

Naime, njihove bake su rođene sestre, te je Elena Mićalovićevoj sestra od tetke. Glumica i dizajnerka nameštaja imaju dosta sličnosti.

Sloboda i Elena ne vole da se preterano eksponiraju u javnosti, pa se trude da svoj privatan život sačuvaju daleko od medija. Obe su u dugogodišnjim brakovima, a često su isticale da najviše vole ulogu majke.

Ono što ih takođe povezuje jeste ljubav prema prirodi, u koju se trude da pobegnu kada god imaju priliku.

Elena vreme često provodi na putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, pa njen vid opuštanja često podrazumeva boravak u džungli ili prašumi, a u poslednje vreme najviše vremena provodi na svom imanju na Kosmaju gde žvi sa porodicom.

Glumica je, pak, poslom vezana za Srbiju, zbog čega najviše slobodnog vremena provodi u vikendici koju je zajedno sa suprugom Vojinom Ćetkovićem kupila u mestu Čortanovci, koja je njihova oaza mira.

Video: Sloboda Mićalović mršavi i slatko sve redom zasmejava

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    8. novembar 2020 | 16:07

    Ova Sloboda niti je ruzna, niti je lepa, ali je zato antipaticna mnogo. Gluma joj je smesna, ne prenosi nikakva osecanja na gledaoce. Kao da recituj tekst, ravna linija i grimase ne pravi, nema emocija na licu, grimasa, koje prate glumu i tekst

  • Erazmo

    8. novembar 2020 | 16:04

    Kako je težak, mučan i slabo plaćen glumački poziv, a tek dizajnerski, kad moraš da obnavljaš energiju po belosvetskim pustinjama da bi nastavio sa mukotrpnim radom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA