Ana Korać ismejala novi izgled Maje Marinković nakon operacija: "Moja tipična kineska kopija"

 
 
 ≫ 
  • 25

Maja Marinković uradila je niz estetskih korekcija kako bi izmenila svoj izgled. Po izlasku iz "Zadruge 3" uradila je popularni zahvat "mačije oči", kojim se podižu kapci

Ana Korać Maja Marinković Ana Korać, Maja Marinković, Foto: ATA Images, Youtube/Zadruga Official

U Belu kuću rijalitija "Zadruga" sinoć se uselila kontroverzna starleta Maja Marinković, što je odmah podiglo veliku prašinu i izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama. Sve je pomno ispratila i Ana Korać, čiji će komentar tek izazvati novi haos.

- Maja Marinković ti je tipična kineska kopija Ane Korać - glasi status koji je Ana podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, povodom sve češćih govorkanja da Marinkovićeva posle nekoliko estetskih zvahvata i operacija sve više fizički podseća na Anu.

Inače, Maja Marinković uradila je niz estetskih korekcija kako bi izmenila svoj izgled. Maja već nekoliko godina ima silikone u grudima i usnama, a po izlasku iz "Zadruge 3" uradila je popularni zahvat "mačije oči", kojim se podižu kapci.

Potom je išla na rinoplastiku (operaciju nosa), a svoje lice dodatno je izmenila i hijaluronskim filerima, kojim su joj povećane jagodice i istaknuti pojedini delovi lica.

Ana i Maja više puta su se tokom učešća u trećoj sezoni popularnog rijalitija svađale, a Ana je uvek isticala da Maja pokušava da bude kao ona.

Maja nije normalna, treba devojka da ide da se izleči, mislim da je fuj, katastrofa - rekla je Koraćeva nakon rijalitija.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA