Anabela došla na suđenje sa Gagijevom sestrom, a onda se na istom sudu pojavio i Đogani!

 
 
 ≫ 
  • 29

- Naneta mi je velika bol. To je poslednje čime neko ima pravo da se bavi - rekla je Anabela pre ulaska u sud

Anabela Atijas Anabela Atijas, Foto: Marko Jovanović

Anabela Atijas pojavila se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, gde je trebalo da se suoči sa Nađom, sestrom Gagija Đoganija protiv koje je podnela tužbu.

Međutim, pre pevačice u ovom sudu se pojavio Gagi.

Iako je pretpostavka bila da je došao kako bi podržao sestru, istina je da je Đogani stigao na svoje ročište, zbog nedavnog privođenja sa narkoticima i kasnijeg nepojavljivanja na sudu.

- Ja imam suđenje u 12, vezano za moje hapšenje. Toliko - rekao je Gagi pre ulaska u sud.

Podsetimo, on se nije odazvao pozivu da se 14. oktobra pojavi u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za danas, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnoog dela neovlašćeno držanje opojnih droga - saopštilo je tada tužilaštvo.

Podsetimo, Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina. Tada se branio da je "pod velikim stresom" i da je "droga za njegovu ličnu upotrebu".

Anabela je malo nakon Gagija stigla u sud, rekavši da pravdu traži na sudu.

- Sve laži koje su iznete protiv mene kao majke, rekla sam da ću pravdu da potražim na sudu, s obzirom da mi je zaista naneta velika bol. To je poslednje čime neko ima pravo da se bavi - rekla je Anabela pre ulaska u sud.

- Mi smo podneli privatnu krivičnu tužbu za uvredu, produženo krivično delo iznošenje ličnih i porodičnih prilika, s obzirom da je okrivljena u četiri navrata iznosila uvrede na račun privatne tužilje, čime je povredila čast i dostojanstvo. Mi ćemo opredeliti imovinsko-pravni zahtev i očekujem da će to biti rešeno u našu korist - rekla je Anabelina pravna zastupnica Jovana Ralević.

Video: Anabela: Pravda nikad nije stanovala na mojoj adresi

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinci

    6. novembar 2020 | 13:23

    Los covek, losa majka, katastrofa od zene. Za nju bi bilo najbolje da se pokrije usima i ucuti.

  • Duki

    6. novembar 2020 | 13:28

    Anabela ja neznam sta se sa tobom desava ? Pratila sam te u poslednje vreme to nisi ti .Iz tebe izlazi jedna velika mrznja ,osvete ,i nepristojno ponasanje tebi treba podhitno profesionalna pomoc .Bez ikakve sale .

  • Ivana

    6. novembar 2020 | 13:12

    Zafalilo Anabel jos love pa daj da tuzim bivsu zaovu ... E kad bi se to tako radilo .Sad cile mile oko Lune pa noz u ledja .Sledeca je Nina ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA