Tigar odgovorio Lukasu: Bolje nek ne odugovlači sa vraćanjem duga od 130.000 evra, kamate su velike!

 
 
 ≫ 
  • 27

- Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe - rekao je Popović

Dejan Petrović Tigar, Aca Lukas Foto: Instagram/dejan_popovic_tigar, ATA Images

Folk zvezda Aca Lukas (52) danas je doživeo veliku neprijatnost kada su mu izvršitelji došli do stana na Voždovcu, kako bi naplatili navodno dugovanje koje ima prema Dejanu Popoviću Tigru. Lukasu je usled stresa koji je doživeo pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć. Ekipa Telegrafa stigla je na lice mesta, a Lukas nas je pustio u svoj dom, kako bi nam ispričao šta se dogodilo.

Tim povodom se oglasio i Dejan Popović za Telegraf.

- Da u toku je zakonsko sudsko izvršenje, radi se o sumi od oko 130.000 evra. Kompletan postupak izvršenja se vodi po zakonu na osnovu pravosnažne sudske presude Višeg suda u Beogradu. Lukas je aktivno učestvovao u tom postupku i iskoristio sva pravna sredstva i žalbe. Tako da je bespredmetno pričati o prirodi i osnovi duga - kaže Tigar.

- Ne, mogu samo da ga posavetujem da ne odugovlači sa vraćanjem duga jer su zakonske-sudske kamate na taj iznos velike - zaključuje Dejan Popović.

Podsetimo, Lukas je ovim povodom rekao da ga je Dejan Popović prevario, te da mu je dug koji je prema njemu imao, odavno isplatio.

- Pre pet, šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno Dejana Popovića Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 evra, potpisao da mu vratim 80.000 evra. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sam potpisao to i vratio mu 80.000 evra za deset meseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me, jer ima potpis - rekao je, između ostalog, folker.

Ispovest Ace Lukasa pročitajte OVDE.

Video: Lukas o suzama, Kosovu, prijateljstvu i sukobu sa JK

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    5. novembar 2020 | 19:11

    Mislim da ćeš pevati na Romskim svadbama još dugo.

  • HACK

    5. novembar 2020 | 18:22

    Je li ovo brat od haradinaja?

  • dovla

    5. novembar 2020 | 18:19

    A mene interesuje da li drzava zna ko je tigar,i odakle mu sav taj novac,i cime se bavi doticni,ili je mozda on u SNS pa zato i moze da radi sta zeli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA