Glumica Marina Ćosić ostala bez uloga zbog trudnoće

 
  • 2

- Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju - rekla je glumica

Restoran Pijaca, otvaranje Marina Ćosić Marina Ćosć Foto: A. Nalbantjan

Glumica Marina Mirković, devojačko Ćosić, otkrila da je ostala bez angažmana u pojedinim projektima nakom što se pročulo da je u drugom stanju. Podsetimo, ona se nedavno udala za svog dečka Nikolu, a njih dvoje očekuju prinovu.

- Na trudničkom zvanično nisam, jer je tek skoro počeo stomak da mi raste i da mi, da kažem, bude "problem" da se obučem u običnu usku garderobu. Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti, ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte - rekla je Marina u intervjuu za portal Nova.rs.

Inače, Marina je zaprošena od strane svog izabranika u vinogradu, a kako kaže, imala je venčanje iz bajke.

Marina Ćosić:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    3. novembar 2020 | 17:49

    sramota,a ovamo povecavajmo natalitet.

  • 7890

    4. novembar 2020 | 01:28

    Lepa si dušo kao lutka. Biće uloga a biće i zlobnika. Neka ti zdravo izneseš trudnoću i rodiš zdravo i lepo dete, sve će biti dobro. Tebi i mužu tvom, od srca sve najbilje i napred uzdignute glave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA