Razvodi se Mašan Lekić! Pukla ljubav jednog od najskladnijih parova u Srbiji

 
 
  • 24

- Mašanu je najteže zbog ćerkice, ali smatra da je najbolje rešenje bilo da svako krene svojim putem. On mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, dok je Mira u Beogradu

Mašan Lekić, Zlatibor, Intervju Mašan Lekić, Foto: Nikola Tomić

Voditelj Mašan Lekić (42) nakon više od decenije braka rastao se od Mire sa kojom ima ćerkicu Miu, saznaje Telegraf JETSET.

Par nije zajedno već mesecima, svako živi svoj život, ali se trude da oboje budu maksimalno posvećeni svojoj naslednici.

Mira i Mašan važili su u javnosti za jedan od skladnijih na javnoj sceni, uprkos pričama o boemskom načinu života poznatog voditelja, jednog od omiljenih u Srbiji i regionu.

Kako priča naš izvor, nesklad između Mašana i njegove još uvek zakonite supruge Mire traje već neko vreme.

- Oni su se mnogo voleli, ali to više nije to. Imali su nesuglasica i nimalo lak period je za njima, postoje razlozi zbog kojih više nisu i ne mogu da budu zajedno - priča izvor Telegrafa.

- Mašanu je najteže zbog ćerkice, ali smatra da je najbolje rešenje bilo da svako krene svojim putem. On mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, dok je Mira u Beogradu. Videćemo koliko će im biti potrebno da se zvanično razvedu, ali mislim da će se to vrlo brzo desiti - dodao je naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo i Miru i Mašana, upitavši oboje da li je tačno da više nisu zajedno.

- Na to nemam komentar - kratko nam je rekla Mira u telefonskom razgovoru, nakon čega je prekinula vezu.

S druge strane, Lekić nam je kazao da "ne zna odakle nam takva informacija".

- Moj komentar je da ne znam odakle vam takva informacija - kratko je poručio poznati srpski voditelj i autor nekolicine emisija.

Rentirao joj stan, pa je oženio

Zanimljiv je način na koji su se Mira i Mašan upoznali.

Naime, ova lepa plavuša svojevremeno je iznajmila stan od Mašanove porodice, a Lekić je, kada ju je video, odmah pomislio - "mora da bude moja".

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - rekao je jednom prilikom Mašan.

- Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Lekić.

Mira i Mašan venčali su se na Avali, kada je ona bila u 5. mesecu trudnoće.

Podsetimo, Mašan je autor popularnog serijala "Dosije", dok Mira sada radi na istoj televiziji kao i njen suprug, kao urednik i voditelj "150 minuta".

Kako je Mašan pričao o ženi i ćerki

- Iako je praktično odrastala u studiju i montaži, a možda baš zbog toga, televizija joj je dosadna. Počela je da snima neke kratke filmove sa lutkicama, izrazito je talentovana, ali ne i previše zainteresovana da se tome ozbiljnije posveti. Pravi je predstavnik dece rođene u 21. veku, biće "jutjuberka". (smeh) Nedavno smo, otprilike u isto vreme, oboje pokrenuli kanal na Jutjubu. Kada sam je pitao hoće li da me zaprati, odgovorila je: "Ne pada mi na pamet, ti si Mašan Lekić i imaćeš više pratilaca od mene". Na kraju sam ja zapratio nju, ona mene još nije. Prava je Škorpija, tvrdoglava je i uvek istera svoje - kazao je Mašan o naslednici.

Kako je rekao 2019. godine, Mia je istakla da želi da bude jedinica, iako je Mašan stalno govorio o tome da priželjkuje još dece.

- Rasplet situacije je sledeći: do nas je stigao pas, zatim i dve mačke koje su se parile pa imamo i male mace. Životinje su u našoj vikendici na Zlatiboru. Što se tiče braće i sestara, Mia je sada protiv toga, želi da ostane jedinica. Ako se za godinu i po dana ponovo sretnemo, voleo bih da vam kažem da joj se želja nije ispunila. Činjenica je da bi bila razlika u godinama, ali znam i za veće, pa se deca međusobno vole i odrastaju srećna - govorio je Lekić.

Pre Mire imao brak od godinu i po dana

Malo je poznato da je Mašan, pre Mire, već bio u braku.

Međutim, nije dugo trajalo, pa je razvod usledio već posle godinu i po dana.

- Taj prvi brak je bio, onako, više iz strasti. Bili smo klinci. Slađa je imala 20, ja 26 godina. Ostali smo super drugari, nema zle krvi. Kad je prošla strast, prošao je i brak - rekao je Mašan jednom prilikom.

Tad je, inače, Slađa njega verila, tokom jedne proslave.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković i njen bivši u provodu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    15. decembar 2020 | 13:20

    42 godine ima? Izgleda kao da je presao 60.

  • J

    15. decembar 2020 | 12:49

    O hvala Bogu da se opametila i da ga je konačno šutnula!

  • Nataša

    15. decembar 2020 | 14:51

    Njihova stvar. Što mora beli svet da zna i zaviruje u tuđe tanjire? Aj, svoga posla! (bili su lep par, inače, ali, što reče neko, kad ne ide-ne ide).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA