Holivudski producent snima film o Nenadu Pagonisu

 
 
  • 2

- Nenad je i te kako poznat i priznat u svetu kao sportista, no nije mu bilo ni na kraj pameti da će jednog dana njegov život biti inspiracija da se o njemu snimi film - rekao je izvor

Nenad Pagonis Foto: Nikola Tomić

Višestruki šampion Evrope i sveta u kik-boksu i boksu, Nenad Pagonis nedavno je dobio ponudu od jednog američkog filmskog producenta, da se o njemu snimi film.

- Nenad je i te kako poznat i priznat u svetu kao sportista, no nije mu bilo ni na kraj pameti da će jednog dana njegov život biti inspiracija da se o njemu snimi film. Posebno je iznenađen činjenicom da je ponuda stigla od jedne američke produkcije - rekao je izvor.

- U mejlu koji je dobio navodi se da bi film bio inspirisan njegovim životom, posebno sportskom karijerom, ali i činjenicom da se Nenad bavi pevanjem i da nastupa sa bendom - ispričao je izvor.

- Cela ta priča snažnog sportiste koji u ringu ostavlja srce i dušu i bori se sa protivnikom, a sa druge strane pokazuje i svoju emotivnost kad se lati mikrofona, bila je inspiracija američkom producentu da kontaktira s njim - dodao je izvor za Alo.

U slučaju da Nenad prihvati ponudu producenta, dobio bi glavnu ulogu u filmu.

- S obzirom na to da se Pagonis odlično pokazao u jednom šou programu, gde je imitirao mnoge javne ličnosti, a da su snimci tih nastupa i te kako postali viralni, producent iz Amerike mu je ponudio da glavnu ulogu u filmu dobije upravo on. Pored toga što bi cela priča bila inspirisana Nenadovim životom, oni smatraju da ne postoji razlog da bilo ko drugi dobije ulogu u filmu osim Pagonisa - kaže naš izvor.

- Sve to je još uvek neka daleka budućnost. Ovo nije prva ponuda koju sam dobio i o kojoj razmišljam, ali sada imam neke druge prioritete. Drago mi je da se lepe vesti brzo šire - rekao je Pagonis za pomenuti list.

Video: Pagonis nam se javio iz izolacije: A da čujete koju nam je pesmu zapevao...

(Telegraf.rs)

Video: U Ljubljani se dogodilo ono što niakd nije, i to tokom Teinog vrućeg plesa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA