Kaća Grujić: Zbog korone sam spustila svoju cenu za 50%, plašim se da neću raditi nigde

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

- Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu - istakla je pevačica

Katarina Kaća Grujić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Grujić zbog situacije sa korona virusom spustila je svoj honorar za pedeset posto, jer su, kako je rekla, pored pevača i poslodavci u problemu.

Tokom vanrednog stanja muzičari nisu radili, dok je u letnjem periodu sitacija bila malo povoljnija, ali im je obim posla bio znatno manji nego inače.

- Imala sam dosta nastupa dok su splavovi radili. Naravno, spustila sam svoju cenu za pedeset odsto sigurno. Zato što su i poslodavci u problemu, kao i pevači. To je zato što se međusobno razumemo i hvala im što su uopšte zvali i omogućili toliko termina za nastupe. Sad, šta će biti u naredna tri meseca, ne znam - rekla je pevačica.

Kaća je istakla da se plaši da zbog trenutne situacije neće raditi nigde, ističući da brine za psihičko, a ne materijalno stanje.

- Ozbiljno se plašim da neću ponovo raditi nigde. Pre svega, mislim na psihičko stanje, ne na materijalno. Nisam navikla da sedim kod kuće, da ne vidim svoju publiku, da ne izađem sa svojim prijateljima do pet ujutu. Razumem da je virus opasan, ali videćemo kako ćemo preživeti naredni period -ispričala je Kaća za "24sedam" i dodala da je tokom korone najviše novca portošila.

- Nikad više para nisam potrošila nego tokom korone, a nisam ni šopingovala, ni putovala. Potrošila sam duplo više para nego inače.

Podsetimo, Katarina već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj romansi sa fidbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je sama istakla, srećna je i zaljubljena.

Video: Sve gori od strasti, fudbaler ne skida ruke s nje: Prvi javni poljupci Kaće Grujić i Marka Gobeljića

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    18. oktobar 2020 | 10:33

    Ovih pevaca i pevaljki mi uopste nije zao. Za pocetak trebalo bi porez ogroman da placate a drugo, osetite malo kako zivi sirotinja i beda u Srbiji. Bagro!

  • Boban

    18. oktobar 2020 | 10:22

    Znači ful servis pola sata 50€. To je ok cena.

  • 🤷🏻‍♂️

    18. oktobar 2020 | 10:28

    Iskusan Gobelja, sacekao koronku i da se spuste cene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA