Zihernadle drže haljinu, na kolenu bolna modrica, a gaćice se jedva vide: Karleušin "srebrni utorak"

 
 
  • 59

Jelenina haljina imala je male otvore napred, pozadi i sa strane tako da se deo njenih grudi i guze mogao videti

Pevačka zvezda Jelena Karleuša zapalila je Košutnjak kada se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" u haljinici koju je na svom mestu zadžala zahvaljujući zihernadlama.

Jeleni u odabiru "krpica" nikada nije smetao drastičan pad temperature, pa je istu drastično povećala svojim izgledom i stajliingom zbog kojeg su mnogi u prvi mah pomislili da nema donji veš.

Pevačicina haljina ide skoro do vrata, sa strane je skroz otvorena, a haljina je "fiksirana" zlatnim zihernadlama, koje bi mnogi voleli da "skinu" sa Karleuše.

Jelenina haljina imala je male otvore napred, pozadi i sa strane, tako da se deo njenih grudi i guze mogao jasno videti.

Snimak smele kombinacije pogledajte u videu na početku teksta, a fotografije sa vrelim pozama u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    13. oktobar 2020 | 18:07

    Mene interesuje zašto nijedna stvarno uspešna žena: pevačica,naučnica,profesorka,doktorka, sportiskinja...ne šeta stalno polugola? Zato što imaju pravu uspešnu karijeru, svoje ,,ja" , pamet, kulturu, harizmu, dostojanstvo.....što ova kvazi pevačica nema niti će ikad imati! Da nije žalosno bilo bi smešno svako ovo njeno ,, spontano" dolaženje na snimanje Grand parade kiča i šunda.

  • VASKE

    13. oktobar 2020 | 17:53

    STA CE JADNA KADA NEZNA DA PEVA GLEDA DA NA NEKI DRUGI NACIN SKRENE NA SEBE PAŽNJU.

  • MaraNS

    13. oktobar 2020 | 22:33

    Posao koji radim zahteva da pratim sve sto ima veze sa modom, "zvezde". Jelena se oblači kao striptizete, i devojke - zene repera u Americi. Jeftino, bez ukusa. Dosta iskopiranih stajlinga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA