Luna se pohvalila "specijalitetom", a na trpezi viršle, jaja i parizer: "Marko, baš si se usrećio!"
Đoganijeva je i tokom Zadruge isticala da ne zna da kuva, kao i da je to ne zanima
Luna Đogani pohvalila se kulinarksim "specijalitetom" koji je spremala za sebe i verenika Marka Miljkovića, ali je zbog svog umeća dobila negativne komentare.
Niame, Đoganijeva je tokom ušešća u Zadruzi isticala da ne zna da kuva i da je to ne zanima, a veliku pažnju javnosti i podsmeh izazvala je kada je tokom rijalitija ljuštila krastavac tako što ga je sekla sa strane.
Luna je na svom Instagram profilu objavila momenat kako kuva viršle, a zatim podelila da se na trpezi nalaze viršle, jaja i parizer.
Njena objava izazvala je lavinu komentara: "Da li si realna?! Toliko godina imaš, a znaš da pripremiš samo to, "Marko, baš si se usrećio", "Nema šta, za ovo mora pohvala, ne sećam se da si u Zadruzi i to znala da spremiš, napreduješ".
Podsetimo, Marko i Luna nedavno su se verili, a da li će ona zbog ljubavi, kako bi iznenadila svog partnera, naučiti da kuva ostaje da vidimo.
Kako je izgledadala trpeza koju je Đoganijeva pripremila za sebe i Marka pogledajte u nastavku:
Video: Anđelo se podsmevao Luni zbog krastavca i rafarero rošera
(Telegraf.rs)
Video: Kristijanova sestra poludela na Krsitinu: Nemoj to više da si rekla, neću ti ući u kuću!
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Krlja
Ljunjari i kuvana jaja zagore 😂😂😂
Podelite komentar
Kursumlija
Znaci vec krece alpska i virsle😂😂😂😂😂
Podelite komentar
On
Njen specijalitet je nožni palac !
Podelite komentar