Jana jedva drži bakšiš dok peva na romskom slavlju: Silne pare "zgrnula" na tuđoj pesmi

 
 
  • 14

Na slavlju su pored Jane pevali i mnogi drugi pevači

Pevačica Jana Todorović pevala je na jednoj privatnoj proslavi, a bakšiša je dobila toliko da ga je jedva držala u ruci.

Jana je na društenim mrežama objavila snimak sa romske proslave, a dok peva i igra, a u ruci ima punu ruku novčanica, a kako izgled,a u pitanju je nekoliko stotina evra.

Zanimljivo je da na proslavi ona peva numeru Tijane Milentijević "Žena od sultana" i u ruci jedva drži novac, a Jana je ranije isticala da pevačice najviše bakšiša dobijaju upravo uz njene pesme.

Pored Jane, na slavlju su pevali i Andreana Čekić, Nadica Ademov, Adil Maskutović i Enes Begović, za koje takođe nije izostao bakšiš.

Kako Jana peva "Ženu od sultana", dok u ruci jedva drži gomilu novca pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pevačica Jana vešto krije svoj privatni život, međutim...

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. oktobar 2020 | 18:26

    Koliko naših gastarbajtera ima po EU koji nisu Romi pa nisu zaradili tolike pare da mogu da prave ovakve proslave. Čime se onda Romi bave kad toliko zarađuju? Ili ovi naši imaju zmiju u džepu a braća Romi znaju što žive.

  • Ja

    9. oktobar 2020 | 13:54

    Eee bato da smo drzava pa sad 20-30% porez na ovako zaradjen novac, pa na kladionice 30-40% porez, pa gradjevinskoj mafiji kazne, pa ima primera koliko hoces, oporeziti debelo i cao, normalan narod takve stvari nece ni osetiti!

  • Zmaj.

    9. oktobar 2020 | 17:28

    Svi estradnjaci noge polomiše da zapjevaju na tim svadbama i slavljima radi para a dobro znaju odakle i na koji način su te pare došle....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA