Policija duže vreme pratila Rastu pre hapšenja, a presudan je bio telefonski poziv

 
 
 ≫ 
  • 34

- Nije se plašio zakona, čak i kada je na drušvenim mrežama kačio slike i snimke sa marihuanom - rekao je izvor

Stefan Đurić Rasta Foto: Milena Đorđević

Stefan Đurić Rasta (30) priveden je 2. oktobra u Beogradu i tom prilikom mu je pronađeno nekoliko paketića marihuane i određen mu je pritvor do 30 dana. Policija je mesecima držala repera na posebnim merama, pratila svaki njegov korak i tajno snimala njegove telefonske razgovore pre nego što je došlo do hapšenja, navodi "Alo!".

- Nije moglo da ostane neprimećeno, da Rasta konzumira marihuanu već neko vreme. Nije se plašio zakona, čak i kada je na drušvenim mrežama kačio slike i snimke sa marihuanom. Policija je na to odmah regovala i obratila pažnju na njega - rekao je izvor za pomenuti list.

- Policija je duže vreme pratila Rastu, ali nikako nije otkrivala značajnije informacije, sve do dana hapšenja, kada je reper dobio poziv od svog bliskog prijatelja. Pred kraj razgovora, prijatelj je Rasti rekao da mu ponese takozvanu "salaticu", što je u rečniku ulice popularan naziv za marihuanu. Policija je krenula u akciju. Pratili su Rastu i na kraju ga uhapsili sa drogom - navodi izvor.

- Rastino hapšenje je samo početak akcije Borbe protiv narkomanije, koja je veoma zahtevna. Naša policija daje sve od sebe, a hapšenje poznatog repera je dokaz za to - zaključio je izvor.

Podsećamo, reper je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, koje ga tereti za krivično delo trgovine opojnim drogama. Kod Raste u stanu je prilikom pretresa pronađeno oko 600 grama marihuane. Đurić je na saslušanju negirao krivično delo, a u odbrani je rekao da je marihuanu držao zarad ličnog korišćenja.

Video: Breskvica u svom fazonu zapevala Rastinu hit numeru

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    5. oktobar 2020 | 12:58

    Пре ће бити да није хтео да плати рекет или се замерио некоме. 80% естраде се дрогира и полиција све то зна.

  • Ujka Zitko PFK

    5. oktobar 2020 | 12:31

    Kad cete da pohapsite crnogorce,sto diluju kokain po bg? 🤔

  • Aca

    5. oktobar 2020 | 13:12

    Opasan narko diler! Sto duže iza brave jer upropasti nasu omladinu. Koliko se opustio i mislio da je nedostizan pokazuje i to da je cak i na glavi zasadio konoplju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA