Top 8 poznatih žena koje imaju 40+ i nikakav problem da u kupaćem stanu na crtu duplo mlađim cicama

 
 
  • 65

One su kao vino, s godinama izgledaju sve bolje

Severina Kojić,  Tina Ivanović, Jelena Karleuša, Dara Bubamare, Jana Todorović Foto: Instagram.com/severina, Instagram/tina_ivanovic_official, Instagram/karleusastar, Instagram/darabubamara_official, Instagram/janavip2011

Mnoge poznate dame pokazale su da su godine samo broj, te u petoj deceniji života, u minijaturnom bikiniju, mame uzdahe svojim seksi telima.

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Jana Todorović, Sanja Marinković, Dara Bubamara, Tina Ivanović, Nina Badrić i Severina Kojić spadaju u pomenutu grupu dama, a kada vidite njihova golišava tela biće vam jasno zašto im i duplo mlađe žene nekad ne mogu izaći na crtu.

Kada se pevačica Jana Todorović (46) skine u bikini niko ne može da odvoji pogled od njenog bujnog porsja. Inače, Jana važi za damu sa najvećim prirodnim grudima na našoj javnoj sceni, te se zbog njenog dekoltea mnogi znoje.

Jana nije imala plastične operacije, neguje prirodan izgled, a zbog njenih zanosnih oblina i ogromnih grudi, mnogi muškarci godinama unazad uzdišu za njom.

Pevačica Ceca Ražnatovič (47) u bikiniju nikog ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi kažu, da folk zevzda baš u petoj deceniji igleda bolje nego ikada.

Njena vitka figura, duge noge, negovana koža i atributi, kada se spakuju u minijaturni bikini, ouševljavaju sve, a retko koje mlađe devoke mogu da pariraju Ražnatovićevoj kada je u pitanju seksepil.

Pevačica Jelena Karleuša (42) s godinama izgleda sve bolje i bolje, a zbog njenih seksi poza, guze uvaljane u pesku, grudi koje jedva obuzdava bikini mnogim muškarcima se zbog vrelog prizora podiže pritisak.

Jelena svake godine dominira na poznatim letovalištima, a njeni fanovi, kao i mnogi pripadnici jačeg pola jedva čekaju da pevačica ode na odmor i počati ih fotkama seksi tela u bikiniju.

Za Severinu Kojić (48)  mnogi kažu da je kao vino, te da s godinama sve bolje izgleda. Po mnogima ona važi za najseksepilniju poznatu Hrvaticu, a kada se skine u bikini sve gori.

Nije ni čudno što je Severina zavela petnaest godina mlađeg Igora Kojića, sina pevača Dragana Kojića Kebe, kada je u bikiniju prava mačka.

Pevačica Tina Ivanović (45) svojim grudima privlači pažnju pa makar i bila zakopčana do grla, a kada se skine u kupaći kostim niko ne može da odvoji pogled od njenih atributa.

Tina je nedavno izvadila silikone iz grudi, ali i dalje ima bombastično popsje i seksi telo koje mami uzdah gde god da se pojavi, a posebno kada je plaža u pitanju.

Pevačica Nina Badrić (48) važi za prirodnu lepoticu i pravu damu svedenog stila kojoj ne nedostaje seksepil i kada ga ne ističe. Ona u bikiniju prosto zrači, a njeno telo u petoj deceniji izgleda odlično.

Voditeljka Sanja Marinković (46), po mišljenju mnogih, izgleda nežno, ali je prava zavodnica u bikiniju. Kako redovno vežba i vodi računa o svom telu, voditeljki se nazire svaki mišić i nema traga od viška kilograma.

Sanja ima tanani struk, koji nemaju ni mnogo mlađe žene, a u jednodelnom kupaćem kostimu može da parira glumici Pameli Anderson u seksi scenama, koje je imala u seriji "Čuvari plaže".

Dara Bubamara (44) svoje zanosne obline i atribute često ističe, a kada se skine u bikini pevačica svojim telom napravi potpuni haos.

Minijaturni stuk, izvajana guza i ogromne grudi Darini su aduti kada je izgled u pitanju, a sve to upakovano bikini malo šta prepuša mašti pripadnicima jačeg pola, koji se znoje zbog pevačicinog tela.

Video: Karleuša pokazala svoje nove voćkice

(Telegraf.rs)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    30. avgust 2020 | 09:55

    Bog da blagoslovi onog što je izmislio foto šop jer kad se udruže plastika i foto šop onda bi i moja baba Živka izgledala ko avion.

  • Mimo

    30. avgust 2020 | 10:50

    Jedna ispravka. Ne izgledaju bolje iz godine u godinu, već posle operacije i nove operacije.

  • Bane

    30. avgust 2020 | 13:08

    Pa i moj fica iz 74-te izgleda extra,al sam zato ulozio u njega.....mogao sam da kupim brat bratu golfa sedmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA