Milena Vasić (43) puca od samopouzdanja u kupaćem: Ljudi oduševljeni, kažu da je kao Amazonka

 
 
  • 3

Milena je žena koja se porađala tri puta, ali to izgleda na njen izgled nije nimalo uticalo

Milena Vasic Milena Vasić, Foto: Instagram/Milena Vasic

Glumica Milena Vasić važi za jednu od zgodnijih žena na našim prostorima, bez obzira na to što je zakoračila u petu deceniju života i majka je troje dece.

Ona je 3. maja 2020. napunila 43 godine, a na savršenom izgledu i zategnutom telu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

Milena ove letnje dane provodi u Beogradu, a svoje zgodno telo rashlađuje na beogradskim rekama, a svojim zgodnim telom se pohvalila i na svom Instagram nalogu.

- Da li sami biramo svoj put i pravac?! Da, uvek... to prihvatanje odgovornosti je najvažnije... toga treba da budemo svesni. Radost života, radost sadašnjeg trenutka! - poručila je Milena uz fotografiju.

"Ma ti si ženo nestvarna", "Kakav izgled jedne dame", "Kakva si Amazonka", "Ma jel to Ketrin Zita?", samo su neki od komentara.

Kako lepa Milena izgleda u bikiniju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Podsetimo, Milena je u braku sa Jugom Radivojevićem.

Par se prvo zabavljao u mladosti, nakon čega je on bio u vezi sa Slobodom Mićalović. Međutim, Sloboda i on su se razišli, Jug se ponovo spojio sa Milenom, a Mićalovićeva se zaljubila u Vojina Ćetkovića sa kojim je u srećnom braku.

- Milena i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju. Onda se ona udala, a ja sam se oženio, pa je Milena dobila Lanu i Nikolu, a ja sina Vuka.Nakon što smo oboje izašli iz zajednica, opet smo se sastali i krunisali brak sinom Lavom. Rekli smo našoj deci: "Jednom smo izgubili jedno drugo, bilo bi glupo da se opet desi." Lepo su to prihvatili, pa trajemo kao složna porodica - istakao je Radivojević jednom prilikom.

Video: Dragana Mićalović krenula u teretanu da bi se ugojila: Treniranje mi je promenilo život

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA