Karleušino mokro "dobro jutro" iz Turske u žutom tanga bikiniju: "Ideš nam na živce koliko si moćna"

 
 ≫ 
  • 28

- Imao sam srčani napad, ne radi mi to - jedan je od komentara.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar/off__videos/milosph

Pevačica Jelena Karleuša je sa ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Tursku na odmor, odakle ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce.

Jk svakodnevno objavljuje svoje fotografije u bikiniju, da se prosto ne zna koja je od koje bolja i koji bikini joj najbolje stoji.

Ovog jutra ona je ispozirala pored bazena, uz naravno novi bikini. Karleuša je obukla tanga bikini limun žute boje i svoju savršeno oblu zadnjicu "gurnula" u prvi plan.

- Dobro jutro - napisala je Jk uz fotografiju.

Ono što je sigurno jeste da je mnogim pripadnicima jačeg pola uz ovakvu fotku sigurno ulepšala ovo letnje jutro, a njena fotografije je za samo pola sata od objavljivanja lajkovalo skoro 30 hiljada ljudi.

"Mala gori", "Vajar...Ko je?", "Uf, savršeno telo", "Ideš na živce koliko si moćna", "Kakva guza, bože kakva guza", "Imao sam srčani napad, ne radi mi to", samo su neki od komentara.

Jeleninu fotografiju u žutom bikiniju, ali još neka od njenih seksi izdanja koje će sigurno obeležiti ovo leto pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Udahnite duboko! Jelena Karleuša u najperverznijem izdanju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    28. jul 2020 | 18:05

    neko ima inteligenciju a neko prdaru

  • Vlada

    28. jul 2020 | 11:24

    Zena ima 40 godina. Ulozila je puno novca da bi izgledala ovako i lecila neke komplekse od kojih je tesko ili nemoguce pobeci. Ne vidim razlog da svaki dan bude jedna od vesti.

  • Зоран

    28. jul 2020 | 11:47

    Није онај без разлога побегао чак у Кину.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA