Marina Tucaković o teškoj borbi sa opakom bolešću i lečenju: "Sve to košta, jezivo je skupo"

 
  • 11

Ona je i sama osetila trenutnu finansijsku krizu zbog stanja na čitavoj planeti i epidemije korona virusa

Marina Tucaković Printskrin: Youtube/1tv.mk

Tekstopisac Marina Tucaković već godinama unazad vodi bitku sa opakom bolešću, a sada je otkrila kako i na koji način finansira lečenje koje nije nimalo jeftino.

Marina kaže da veći deo svoje terapije obavlja po privatnim klinikama i da je to jezivo skupo za njen džep, ali da ima sreču jer Republički fond za zdrvastveno osiguranje pokriva određene troškove.

- Fond pokriva nešto, a veći deo se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa ko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve to košta, jezivo je skupo, bar za moj džep - ispričala je Marina za "Svet".

Ona kaže da ima mnogo prijatelja koji su joj pomogli kada su saznali da se razbolela, ali da zbog trenutne situacije i korona virusa koji je stopirao mnoge poslove, ne bi imalo smisla da od bilo koga traži pomoć.

- Prijatelji su mi se javili i pomogli mi kad sam se razbolela. Sad stvarno ne bi imalo smisla da tražim pomoć od bilo koga jer su i oni u nezavidnoj situaciji. Ja nikada ništa nisam tražila, meni su sami pomagali koliko su mislili da treba i hvala im na tome - kaže Tucakovićeva.

I sama je svesna trenutne siuacije, jer kako kaže i nju je finansijski pogodila i da uporedivo manje zarađuje u odnosu na prošle godine.

- I ja sad neuporedivo manje zarađujem, jedina dobra stvar je što makar stiže novac od autorskih prava. Nisu to sad neke frapantne cifre, ali kako je pre bilo, sad je dobro, hvala Bogu. Ne znam kolika su tuđa primanja, ali Futina i moja su pristojna. Uspevamo nekako uz borbu da pokrijemo moje lečenje - rekla je Marina, pominjući i svog supruga Aleksandra Radulovića Futu.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(N. L.)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin

    27. jul 2020 | 12:36

    Živa istina, znam iz iskustva. Kad ti malo imućniji imaju problem s parama, zapitajte se kako je nama sa platom od 30-35 hiljada dinara mesečno

  • KK

    27. jul 2020 | 15:56

    Jadni mi sa platom od 35000 din uzas a radimo i mucimo se i opet nista ni za zivot

  • Vosa

    27. jul 2020 | 15:39

    Zamislite kako je ostalima koji nemaju dobra primanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA