Starijeg je rodila sa samo 15 godina: Pogledajte kako izgledaju sinovi Zorice Marković

 
 ≫ 
  • 4

Zorica često ističe kako je ponosna na obojicu, jer su izrasli u prave ljude

Zadruga 2, Zorica Marković Zorica Marković/Foto: Marko Jovanović

Osim kao pevačica, Zorica Marković poznata je i kao rijaliti učesnik, budući da je već nekoliko seozona učesnik Zadruge. Majka je dvojice sinova, na koje je veoma ponosna. 

Tokom učešća u rijalitiju Zorica je često pominjala svoje sinove, Dejana i Iliju, za koje ponosno kaže da su izrasli u prave ljude.

Pevačica je imala samo 15 godina kada je rodila sina Dejana. Kratko je bila u braku sa njegovim ocem harmonikašem, a kada se razvela napustila je rodno mesto, dok je sin ostao da živi sa ocem.

U dobrim su odnsima i redovno su u kontaktu, kao i sa sinom Ilijom kojeg je dobila iz drugog braka.

- Baš su, onako, ljudine. Dejan je oženjen, a Ilija će uskoro. Nadam se. Najviše ih na svetu volim. Sve ovo što radim i što se borim, to je za njih. Oni mi, takođe, pomažu jer ih nisam napravila da budu debili koji ništa ne rade. Rade oni i te kako. Prate me dobro. Mi smo jedna radna i vredna porodica - izjavila je Zorica jednom prilikom.

Markovićeva se jednom prilikom, ranije, osvrnula na komentar vezan za Ilijinu devojku koji je glasio: "Da li je istina da ti je potencijalna snajka lepa, zgodna, prirodna, veoma obrazovana... Da je upisala doktorat na državnom fakultetu? Kažu ljudi da takve nema na javnoj sceni, da joj je majka priroda sve dala? Kažu i da te jako poštuje".

- To je sve istina. To je Ilijina jako duga veza. Pozdrav za Stankoviće i moju, nadam se buduću, priju! Moji sinovi imaju više sreće nego pameti - zaključila je tada Zorica u svom duhu.

Video: Mina posle dve godine iznela šok tvrdnje: Zorica je htela da me podvodi u sobama pored restorana!

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Tošića "na delu": Karleušin muž se provodio uz Seku, sve vreme je pogledom tražio...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA