Ceca ima žestoku poruku za Duu Lipu

 
 ≫ 
  • 8

Lipa je podigla ozbiljnu buru objavama o Kosovu i granicama

Dua Lipa, Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Instagram/dualipa, ATA Images

Nakon izjava i objava o Kosovu, britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa sada je dobila odgovor i od Svetlane Cece Ražnatović.

Folk zvezda nije htela da troši previše reči na britansku pevačicu albanskih korena, ali je u dve rečenice rekla više nego dovoljno.

- Neću da trošim reči na neznalicu koja ne poznaje istorijske činjenice. Sve što imam da joj kažem jeste: Mala, sedi jedan! - izjavila  je pevačica za Alo.

Britanska pevačica je svojim neznanjem izavala burne reakcije, kako našeg naroda, tako i svetske javnosti zbog čega je posle brojnih objava o Kosovu i objavljivanja zastave "Velike Albanije", Dua pokušala da se opravda jednom objavom.

U želji da se "opere" zbog burnih reakcija, a umnogome je i izgubila veliki broj fanova (pogotovo onih iz Srbije), Lipa ponovo nije smirila situaciju, već naprotiv. Ponovo je pokazala da istoriju ne poznaje dovoljno da bi mogla da barata njome, jer, da poznaje znala bi i činjenicu - da Kosovo jeste Srbija, i ne bi se uplitala u drugačije, u ovom slučaju potpuno neosnovane tvrdnje.

Iz Srbije joj je, između ostalog, stigao i urnebesan odgovor: Srbi uzvratili Dui Lipi snimcima na kojima "peva" srpske pesme.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(N. L.)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA