Indi: Kad sam ugojena nemam prođu kod muškaraca! Iva: Kad ćete shvatiti da osvajaju šarm i karakter?

 
  • 14

Dok je Indi neko ko dosta obraća pažnju na fizički izgled, Iva ipak više pažnje daje šarmu i harizmi

Iva Štrljić i Indi Iva i Indi, Printskrin: Youtube/RTV Pink

Glumica Iva Štrljić i pevačica Indira Indi Aradinović imale su ozbiljan sukob mišljenja kada je u pitanju fizički izgled, pred kamerama u emisiji "Magazin IN".

Iva je govorila da smatra da fizički izgled za devojku nije presudan, već osobine koje određena osoba poseduje.

- Kada će devojke da shvate da šarm i karakter osvajaju? - pitala je glumica.

Kako je gost bila i Indi koja je nedavno zbog operacije smanjivanja želuca pretrpela ozbiljne zdravstvene probleme, pa joj je u jednom trenutku čak i život visio o koncu i sve to zbog savršene figure, dobacila je Ivi da se ne slaže sa njom.

- Nije istina, odmah ću da demantujem Ivu. Ja važim za nekog ko ima lepu glavu. Kada sam ugojena, nemam prođu... Sve pada u vodu. Pojavi se neka atraktivna, svi u nju. Mikrofon u ruke, svi u nju - ubacila se Indi.

Međutim, Indine reči nisu ubedile Ivu, koja je nastavila po svom i istakla da svaka persona mora u sebi da nosi nešto specifično kako bi ostala upamćena.

- Ja pričam o onome što čovek nosi kad se pojavi negde! Mora sa sobom da nosi neki život, nešto specifično, unutar sebe, to se pamti, to se ne postiže operacijom - odgovorila je Iva.

Iva Štrljić i Indi Printskrin: Youtube/RTV Pink

Indi se takođe nije dala, te je nastavila da priča svoja iskustva i otkrila da bez obzira da li ima višak kilograma ili smšra, muškarci joj nađu zamerku.

- Slažem se sa tobom, ali praksa je drugačija. Ja sam javna ličnost, ja moram da ostavljam trag i fizički. Ne mogu da budem zanosna u XL-u. Muškarcima je sve kontra. Kad se ugojim - što si se ugojila, lepša si kad skineš kilograme. Nekima sam najlepša kako god. Kad smršam, zašto si smršala... Muškarci ne znaju šta hoće, oni su takvi - istakla je Indi.

Na to je Iva ponovo odreagovala, te navela da se ne slaže sa pevačicom, te navela da tiakvi muškarci nisu džentlmeni, jer po bontonu nije pristojno komentarisati tuđi fizički izgle.

- Ja sam ostala zatečena. Koji je to muškarac? Postavlja se pitanje kvaliteta tog muškarca, to nije džentlmen? Džentlmen mora da kaže samo sve najlepše! Ja mislim da je nepristojno komentarisati bilo šta što se tiče tuđeg izgleda. Mene su češće komentarisale žene, nego muškarci. - rekla je glumica.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(N. L.)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bonita

    20. jul 2020 | 17:49

    Potpuno se slažem sa Ivom. Fizički izgled, da se ne lažemo jeste bitan, to se primeti, možda i prvo, ali harizma, energija, šarm to osvaja, to privlači, ostavlja traga na ljudima 😉

  • Nina

    20. jul 2020 | 17:40

    A zasto je onda Iva ugradila silikone? Demantuje samu sebe!

  • Vodolijax

    20. jul 2020 | 21:59

    Problem ovde je što njih dve ne govore o "prođi"kod istog tipa muškarca ......mogu misliti kakve tipove voli pevačica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA