"Država Albanija u svet plasira svoje izvođače i stoji iza njih, pravi snažne ambasadore u svetu!"

 
 ≫ 
  • 24

Dua Lipa, Rita Ora i Era Istrefi glavne su albanske ambasadorke u svetu šou-biznisa

Slobodan Sloba Radanović, Dua Lipa, Rita Ora, Era Istrefi Najveće alabnske zvezde su Era Istrefi, Rita Ora i Dua Lipa, Foto: ATA Images, Instagram eraistrefi/dualipa/ritaora

Sloba Radanović (30) ponovo se oglasio na temu albanskih pevačica, nakon što je reagovao na provokacije Due Lipe (24) koje su izazvale bes kod srpskog naroda.

On je čvrsto podvukao ono o čemu smo ranije pisali, na osnovu analiza koje su pojedini svetski mediji pravili o albanskim pevačicama koje su naprasno napravile velike karijere.

Radi se o teoriji da iza svake od njih stoji Albanija, a cilj je samo jedan - da u svetu, sa jakim uticajem, promovišu ono što odgovara njihovom narodu.

---> Iz Prištine do crvenog tepiha: Kako su se probile Albanke koje obožavaju da ističu dvoglavog orla

- Ako do sad niste shvatili, sad shvatite da iza albanskih izvođača koji odjednom postaju svetski poznati, stoji država Albanija, koja ih i plasira u svet i stoji iza njih. Jednostavno, prave od njih svoje snažne ambasadore u svetu - poručio je Radanović na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Evo i njegove objave:

Sloba Radanović Slobina objava, Printskrin: Twitter/SlobaRadanovic

Podsetimo, Dua Lipa na društvenim mrežama negodovala je zato što Apple u svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

Zašto Kosovo nije i neće biti Srbija. Apple, potrebni su nam odgovori. Stavite Kosovo i Palestinu na mapu - napisala je Dua.

Sloba je na to reagovao tako što je obukao majicu sa junacima sa Košara, a zatim se obratio pevačici.

- Pozdrav za Duu Lipu - napisao je.

Međutim, Radanović je dobio i uvredljivu poruku od jednog korisnika Instagrama.

"Nacionalističko go*no! Je l' te sramota propagirati nacionalizam?! Bljak", napisao je Slobi jedan korisnik društvene mreže.

Usledio je i Slobin komentar na ovaj komentar.

- Evo ih dušebrižnici. Dakle, ja sam nacionalističko go*no zbog ove objave. O, Bože.... Moji prijatelji svih vera i nacija znaju da ovo nema nikakve veze sa nacionalizmom ili bilo kakvim vidom mržnje. Ovo je ljubav prema svome i ništa drugo. tako da od*ebite sa pvim porukama - napisao je Sloba.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    20. jul 2020 | 18:47

    Imamo uglednog Britanskog novinara na nasoj strani,,,, koji je lepo , pravedno i povoljno po nas, objasnio ovim pevaljkama- shiptarkama, kako stoje stvari sa KiM !!!!!

  • Nemanja

    20. jul 2020 | 13:40

    Eto zašto propadamo, kada neko brani Srbiju i govori Kosovo je Srbija, pojedinci mu odmah viču ćuti gluperdo, a većina podrži. U ovom slučaju nije bitno ko je rekao već šta je rekao. Uzmimo se u pamet srbi

  • B

    20. jul 2020 | 11:12

    Ovo je u pravu skroz. Iza njih stoji mnogo jak Albansko-Americki lobi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA