Goca Tržan sa mužem u novom rijalitiju! 12 meseci će svi gledati šta rade, pa i ispod pokrivača

 
 ≫ 
  • 10

- Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak... - kaže Goca

Radomir Raša Novaković, Goca Tržan Goca i Raša, Foto: Instagram/gocatrzan

Život Goce Tržan (46) i njenog muža Radomira Novakovića (32) svi će moći da gledaju punih 12 meseci, od septembra 2020. godine.

Naime, pevačica je najavila novi projekat, koji najviše liči na rijaliti, u kom će predstaviti svoj život bez ulepšavanja. Tu će biti svega što im se svakodnevno dešava, uključujući i ono što se dešava ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

- Došla sam na ideju da napravim talk showu kojem ću moći da pričam sa kolegama i ljudima iz javnog posla o stvarima koje ih verovatno da sada niko nije pitao, ili je mislio da to nije potrebno. Ekskluzivna vest je da sam ja novo lice na televiziji K1 - rekla je Goca.

- O voditeljima najčešće znamo samo one neke opšte, biografske informacije, i oni ispituju sagovornike, a da bih mogla da svoje prijatelje i goste pitam o njihovom seksualnom životu. Na primer, u emisiji „Moj savršeni brak“ ću morati da dam više sebe. Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija to je naš život - objasnila je Tržanova.

- Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak... veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju - objasnila je pevačica.

Emisija će se emitovati svakog dana, od ponedeljka do subote, dok će Goca nedeljom voditi specijalnu emisiju u kojoj će svoje goste pitati sve ono što se i njoj dešavalo tokom nedelje - od radosti i smeha, do suza i svađa.

VIDEO: Goca Tržan između dobre večere i seksa bira...

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    17. jul 2020 | 13:19

    Ne biraju se sredstva kako najlakse doci do velikog novca,pevanje ne ide hajde sada malo da vidimo sta ima ispod pokrivaca,tema broj jedan u Srbiju.

  • 😂

    17. jul 2020 | 14:33

    E sad gledamo Ivana Marinkovica ll.

  • Cole

    17. jul 2020 | 13:36

    E bas cu nju da gledam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA