Viktor Živojinović i njegova devojka razmenjivali nežnosti: Ona je prava bomba u bikiniju

 
  • 5

Sandra je rođena u Brusu, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović i njegova devojka Sndra Miljaković uživaju u ljubavnoj romansi i ne razdvajaju se, a kako izgleda, odlično se provode u vili Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Lepa Sndra je na svom Instagram profilu objavila snimak u bikiniju i pokazala svoju vitku figuru, a zatim i video gde ona i Viktor razmenjuju nežnosti kraj bazena u dvorištu Živojinovića.

Brenin i Bobin naslednik se može pohvaliti lepom i zgodnom devojkom, koja je zabeležila momenat dok ga ljubi, a on se zadovoljno smeška i uzvraća joj nežnosti.

Navodno tokom vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, Sandra se preselila u Breninu i Bobinu vilu, a ona i Viktor su deo luksuzne kuće preuredili po svom ukusu.

Podsetimo, Sandra je rođena u Brusu, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost. Ona radi i kao šminkerka, te neretko sređuje i buduću svekrvu za pojavljivanja u javnosti.

Prema pisanju medija, Brena i Boba su sa oduševljenjem prihvatili snajku, a dok njih dvoje trenutno uživaju u Monte Karlu, Viktor i Sandra se baškare na Bežanijskoj kosi.

Video: Brenin sin slavi rođendan u izolaciji, piju šampanj, ona mu peva pesmicu i udara zlatnim tučkom

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA