Pre pola godine se ostvarila u ulozi majke, a sada je lepa Džajina ćerka progovorila o nasledniku

 
  • 6

Kako su Draganina, ali i Miloševa porodica iznedrile prave i ozbiljne sportiste, od malenog Vida se već sada mnogo očekuje

Dragana Džajić Dragana Džajić, , Dragana Foto: Twitter.com/dzdragana

Modna kreatorka Dragana Džajić i Miloš Ivanović, brat teniserke Ane Ivanović, su se pre sedam meseci ostvarili u ulozi roditelja i dobili sina, kojem su dali ime Vid.

Lepa Dragana je sada otkrila da ju je majčinstvo potpuno promenilo, ali kako ističe, ona je za tu ulogu bila potpuno pripremljena.

- Činjenica je da se sve promeni kad dobijete dete, ali meni se ta promena jako dopada. Bila sam spremna da se ostvarim u najvećoj životnoj ulozi i tome sam se posvetila. Kad dobijete dete, osetite neizmernu ljubav, ali i veliku odgovornost - otkrila je Dragana za "Blic".

S obzirom na to da joj je otac proslavljeni  legendarni fudbaler, Dragana je otkrila da je upravo ljubav prema sportu, ali i dobra genetika zaslužna za to što je liniju povratila brzo nakon porođaja.

- Osim dobre genetike, roditelji su mi preneli i ljubav prema sportu, zdravom načinu života i zdravoj ishrani. Trudim se da održim formu i da budem što aktivnija u toku dana - kaže ona.

Kako su Draganina, ali i Miloševa porodica iznedrile prave i ozbiljne sportiste, od malenog Vida se već sada mnogo očekuje, a njegova mama otkriva da će naslednika podržati za šta god se bude odlučio u životu.

- Smatram da ću vremenom, kao i svaki roditelj, otkriti koji su Vidovi talenti i usmeravaću ga da ih maksimalno iskoristi. Podržaću ga za šta god da se odluči kasnije, ne mora biti samo sport u pitanju - rekla je Dragana.

Video: Dragana Džajić izašla iz porodilišta: Po nju i sina Vida došao suprug Miloš Ivanović

(Telegraf.rs/N.L)

Video: Zejna objavila projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veca

    14. jun 2020 | 00:05

    A cudo se nije udala za Sabanovog sina

  • Гаргамел

    14. jun 2020 | 00:02

    Па јел нешто ОТКРИЛА кад је ПРОГОВОРИЛА ?

  • sanja

    14. jun 2020 | 10:04

    Sva silikonska i opet dzaba... nesto je sva smusena... harizma 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA