"Joj, šta su mi uradili..." Goca ispričala urnebesnu situaciju koju su joj priredili Bojana i Šijan

 
  • 5

- Pa čak sam se i jutro nakon žurke toliko radovala, da sam ustala i od sreće porazbijala sve što mi se našlo pod rukom. Valja se to, tako kažu, sluti na sreću - kaže Božinovska

Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić Goca Božinovska, Mirko Šijan i Bojana Rodić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Goca Božinovska srećnija je nego ikada, zbog ljubavne veze svog sina Mirka Šijana i Bojane Rodić, a pevačica o potencijalnoj snajki misli sve najlepše.

Kako je ponosna tetka Bojana, rođenje svog sestrića Željka prvo slavila u vili svog dečka Mirka, a tek kasnije otišla u dom Ražnatovića na Dedinju, Božinovska je otkrila kako se provodila sa sinom i potencijalnom snajkom.

- Ona dolazi već 15 dana konstantno kod nas, upoznala sam je. Joj, šta su mi uradili, ja kosila dvorište i onako sva prljava samo ušla da popijem sok i osvežim se, a oni kad su upali onako veseli. Mirko me nosio, toliko je bilo veslo. Pa čak sam se i jutro nakon žurke toliko radovala, da sam ustala i od sreće porazbijala sve što mi se našlo pod rukom. Valja se to, tako kažu, sluti na sreću - otkrila je Božinovska za TelegrafJETSET.

Pevačica nam je oktrila i zašto se nije pojavila na žurki koja je upriličena u povodom rođenja malenog Željka u Titelu, dan nakon što se lumpovalo u Cecinoj vili.

- Ja nisam u tom filmu, ja sam više za kućne varijante. Oni su taj dan slavili ovde u našoj kući, a ona su se oko 22 časa sredili i otišli kod Cece. Mislim, Bojana zna da ja ne volim te žurke, mislim zvala bi me ona u Titel, ali mi je bilo glupo jer ne znam njene roditelje. Prerano je to da se ja sad trpam negde, da su moj Mirko i ona u braku pa da ja odem na slavlje, ali ovako - ipak ne - kaže Goca.

Goca kaže da je ni Ceca nije zvala na slavlje, jer njih dve nisu previše bliske i ne zovu se međusobno na porodične proslave.

- Nije me zvala. Pa taman posla kad bi ona žena zvala baš sve, trebalo bi da pozove pola Srbije. Prosto zvala je samo one najbliže. Mi smo dobre, ali ne zovemo se na ta porodična slavlja - kaže pevačica.

Mirkova i Bojanina ljubav se dosta komentariše, a mnogi ljudi bliski srećnom paru tvrde da će se i njih dvoje sigurno uskoro venčati, a evo šta Goca kaže na nagađanja da bi i ona uskoro mogla da se ostavri u ulozi bake.

- To se ne ništa nikad ne planira, to se desi u momentu, videćemo još. Daj Bože da bude, ali samo neka se oni slažu i neka se deca vole - rekla nam je Goca.

Video: Mirko Šijan stigao u tazbinu

(N. Lisinac, D. Janković)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    10. jun 2020 | 13:44

    Zašto razbija i pravi štetu a traži od države 100€.

  • Trange-frange

    10. jun 2020 | 14:12

    Kakva urnebesna prica hahahahaha, kako je to zanimljivo, da, li je moguce da te je nosio po kuci, prosto neverovatno, za emisiju"Verovali ili ne"

  • Kolle

    10. jun 2020 | 14:10

    Dosadila si i bogu i narodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA