Oni su u "Četiri zida" sa nama podelili svoja iskustva tokom vanrednog stanja zbog korona virusa

 
  • 1

Pevači, glumci, voditelji, sporti prošli su "rešetanje" naših novinara koji su vredno radili na ovom projektu proteklih 53 dana koliko je trajalo samo vanredno stanje

Nakon što je 15. marta 2020. godine u Srbiji proglašeno vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, ekipa Telegraf TV započela je format "Jetset u četiri zida" u kojem smo razgovarali sa ličnostima sa naše javne scene, ili su nam oni slali snimke kako provode svoje vreme tokom vanrednog stanje, najdužih policijskih časova, ali i karantina. 

Svakodnevno smo preko Skype video poziva zavirili u domove poznatih, sa željom da vam pokažemo kako se oni bore sa pandemijom korona virusa. Pevači, glumci, voditelji, sporti prošli su "rešetanje" naših novinara koji su vredno radili na ovom projektu proteklih 53 dana koliko je trajalo samo vanredno stanje. 

Neki su za nas zapevali, neki su nam otkrili svoje kulinarske veštine, neki su davali savete, dok oni koji imaju decu otkrivali su nam kako teče on line nastava. Kako je vanredno stanje ukiuto rešili smo da vas podsetimo ko nam je sve bio gost, ali i najzanimljivijih delova razgovora sa njima.

Najzanimljivije iz emisije "Jetset u četiri zida", pogledajte u videu na početku teksta! Pratite savete stručnjaka, čuvajte sebe i druge!

(T. Gojkovivi/D. Janković/M.Pantić)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokibk1

    8. maj 2020 | 19:29

    Ko pita nas koji smo radili celo vreme vendr.stanja.Sada ispada da treba da zalim ljude koji su sedeli u 4 zida!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA