Šerif i Hari nakon derneka usred korone: Otišli smo samo da odnesemo poklon i čestitamo rođendan...

 
 ≫ 
  • 11

- Otišao sam samo doktoru da dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj - pravda se Konjević

Šerif Konjević Šerif Konjević, Foto: Marko Jovanović

Pevač Šerif Konjević kažnjen je prethodne noći zbog kršenja zabrane kretanja i okupljanja, u vreme pandemije korona virusa.

On je prisustvovao slavlju u restoranu Golf Klub u Sarajevu, na proslavi rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Konjević nakon svega kaže da je "otišao da da poklon", te da treba da bude na čast onima koji su snimali slavlje.

- Otišao sam samo doktoru da dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, počeo sam da pevam, seo sam, dao mu poklon. Otpevao sam, i to ne cele dve pesme. Kad sam otpevao 'Živote moj', što je doktorova želja, pozdravio sam i otišao - rekao je Šerif za Dnevni avaz.

- Mene je sram države zbog sinoćne situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca sram. Kad sam video alkohol, nisam hteo ni da pevam, jer je ramazan. Neću biti deo toga, u mojoj kući se to poštuje. Moja žena je vernica i neću dozvoliti da budem deo nečije pijanke. Oni su su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast - rekao je pevač za pomenuti medij.

Među prisutnima je bio i Hari Varešanović, koji kaže da je spreman da snosi posledice.

- Došao sam samo u najboljoj nameri da čestitam prijatelju rođendan. Spreman sam snositi posledice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti - reko je pevač.

Hari Varešanović, Hari Mata Hari Hari Mata Hari, Foto: ATA images

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su noćas veliku korona-zabavuna kojoj su bile mnoge poznate ličnosti, a među njima i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac.

Na zabavi su bili estradni umetnici Halid BešlićHari Mata HariŠerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić, kao I ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u SM Staša Košarac.

- U 22 sata je primljena dojava da radi ugostiteljski objekat na golf terenima u Sarajevu, da se u istom nalazi određen broj lica na nekoj privatnoj zabavi. Upućeno je više patrola policijskih službenika, a kontrolom je utvrđeno da je na zabavi prisutno 16 osoba. U 22:45 sati objekat je zatvoren - rekao je za Avaz portaprol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

On je naveo da je policija prema proceduri utvrdila identitet prisutnih, kazavši da će protiv svih biti poduzete zakonom propisane mere.

- Oni će biti prekršajno sankcionirani zbog kršenja mera i naredbi Federalnog štaba civilne zaštite. Takođe, protiv vlasnika objekta će zbog rada biti sačinjena službena beleška koja će biti dostavljena nadležnom inspekcijskom organu, s obzirom na to da je zabranjen rad ugostiteljskih objekata - rekao je Hadžiabdić.

VIDEO: Seksi Teodora u neviđenom izdanju

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 93110

    5. maj 2020 | 13:15

    Kad slusas ove pevace kako se pravdaju tacno ti dodje da im mikrofon razbijes o glavu , svi nevini fini , nisu upuceni ...

  • Balkan expres

    5. maj 2020 | 13:09

    Samo tetki doneli lek

  • Marko

    5. maj 2020 | 12:50

    Sto bi se reklo, otisao sam samo na kafu i sok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA