Nataša Ninković se mlada udala za više od 10 godina starijeg Nenada, evo kako izgledaju zajedno

 
 ≫ 
  • 18

Glumica se za Nenada udala sa 25 godina i imaju blizance Luku i Mateju

Nataša Ninković Nataša Ninković/Foto: ATA images

Nataša Ninković (47) jedna je od najuspešnijih, ali i najlepših srpskih glumica koja slovi za oličenje dame i uspešno drži privatan život po strani. Osim što joj na polju glume cvetaju ruže, lepa glumica ispunjena je i na privatnom polju.

Poznato je da je više od dve decenije u srećnom braku i ima dva sina. Natašin bračni partner je biznismen Nenad Šarenac, koji je od glumice stariji više od 10 godina, a njih dvoje imaju blizance, sinove Luku i Matiju koji su prošle godine proslavili punoletstvo.

Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Za njega se udala kada je imala 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije smetala.

Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - istakla je Nataša o braku sa Nenadom, jednom prilikom.

Natašin suprug je vrlo uspešan biznismen, a iako se njih dvoje u javnosti retko pojavljuju zajedno, kad god to učine odišu skladnošću i uzajamnim poštovanjem.

Poznato je da se Nenad i pre braka sa Natašom ostvario kao roditelj, pa je 2018. godine postao deda, kada je njegova ćerka rodila devojčicu Veru. Nataša je tada na društvenim mrežama objavila da je "stigla Vera".

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - izjavila je glumica jednom prilikom.

Pogledajte slike Nataše i supruga danas:

Nataša je radila sa svim značajnijim pozorišnim i filmskim rediteljima i svaku ulogu snažno iznese, tako da se ne zaboravlja, bilo da se radi o manjoj ili većoj.

2018. godine dodeljena joj je nagrada "Žanka Stokić", koja se dodeljuje aktivnom glumcu i ličnosti koja je obeležila pozorišni i filmski život Srbije stvaralačkom zrelošću i bogatstvom glumačkog izraza.

- Uvek sam se čudila dobitnicima Oskara što se tresu i plaču, zahvaljuju svima, počev od producenata do kućnih ljubimaca. Čak sam im se pomalo i smejala, a ja se sada upravo osećam kao da držim svog Oskara. Tresem se i plakala bih, i zahvalila svima sa kojima sam podelila i najmanji glumački trenutak na sceni i iza nje - rekla je tada Nataša.

Publika je trenutno gleda u seriji "Ubice mog oca", gde ima jednu od glavnih uloga.

Nataša je čuvena po izboru prelepih haljina, ovakvi modeli mogu dobro da stoje svakoj ženi, pogledajte:

Video: Milica Pavlović pevala i veselila se sa poznatim glumcima, Nataša najveselija

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA